Военната операция на Москва в Украйна без съмнение ще постигне

...
Военната операция на Москва в Украйна без съмнение ще постигне
Коментари Харесай

Путин: Нямахме друг избор, освен военна операция

Военната интервенция на Москва в Украйна без подозрение ще реализира благородните си цели. Това съобщи съветският президент Владимир Путин. В тирада на космодрума " Восточний ", където взе участие в гала за връчване на държавни награди на съветски космонавти, Путин съобщи, че Москва е нямала различен избор, с изключение на да стартира военна интервенция в отбрана на Русия и че конфликтът с антируските сили в Украйна е бил неминуем, оповестиха съветски медии.

Путин сподели, че Русия е подготвена да си сътрудничи с всички сътрудници, които демонстрират подготвеност, и няма да се затваря. " Няма да се изолираме. В днешния свят не е допустимо да изолирате някого напълно, сигурно не и голяма страна като Русия. Ето за какво ще работим с тези наши сътрудници, които желаят да си взаимодействат с нас ", сподели той.

Президентът добави, че в специфичната военна интервенция в Украйна съветските въоръжени сили работят самоуверено, умело, дейно и ефикасно, употребявайки най-модерните типове оръжия, съобщи ТАСС.

Путин поздрави работещите в галактическия бранш, както и всички жители на Русия и Беларус, по случай Деня на космонавтиката. " Поколението, което сътвори националната ракетно-космическа стратегия, ни остави освен голямо техническо завещание, само че и полезности, към които се стремим през днешния ден ", съобщи Путин. " Стремежът на нашите предшественици да вървят напред е залог за нас. Въпреки всички компликации и опити извън да ни се попречи, ние поредно и настойчиво ще изпълняваме всички набелязани проекти ", акцентира той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР