Военен от Враца е ранен тежко пред дискотека в центъра

...
Военен от Враца е ранен тежко пред дискотека в центъра
Коментари Харесай

Цигани пребиха зверски военен във Враца, борят се за живота му

Военен от Враца е ранен тежко пред дискотека в центъра на Враца. Екшънът се разиграл в нощта против неделя, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

От там прецизират, че в районното ръководство на полицията е получен сигнал за скандал и побой сред група пияни младежи. Към мястото бил изпратен екип на полицията, който открил трима мъже, двама от тях били врачани на 31 и 37 години, а другият 28-годишен от село Галатин.

Вследствие на побоя един от тях е потърпевш, като получил контузия на главата, което наложило настаняването му в хирургичното поделение на врачанската болница.

Другите двама са арестувани в районното ръководство за период до 24 часа.

Тежко потърпевшият при сбиването пред дискотека " The Jar " е 37-годишният Пламен Димитров, който е военнослужещ, заяви BulNews.

Очевидци разказали, че той е бил в нощния бар, когато излязъл и видял двама да насочат обидни думи към чиновници на реда.

Агресорите били роми от село Галатин - Антонио и Александър. Пламен им направил забележка да не наскърбяват служителите на реда и траял напред, при което един от тях го настигнал и го блъснал откъм гърба по главата с тръба, след което той паднал целият облян в кръв и си глътнал езика.

Раненият незабавно е настанен в хирургичното поделение на врачанската болница, а по-късно е превозен по неотложност във ВМА. Там медиците се борят за живота на мъжа, който е в сериозно положение, с черепно-мозъчна контузия и огромен оток на мозъка, споделили негови близки.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР