Водните представители на зодиака са познатите ни Риби, Скорпион и

...
Водните представители на зодиака са познатите ни Риби, Скорпион и
Коментари Харесай

Ако сте ВОДНА зодия, как да намирате баланса между работата и личния живот

Водните представители на зодиака са познатите ни Риби, Скорпион и Рак. Те се отличават със своята емоционалност и сензитивност. Освен това тяхната вътрешен глас е изострена и съвсем в никакъв случай не ги подвежда, те усещат всяко ваше въодушевление.

Но в това време те избират да останат скрити и рядко позволяват някого да се приближи до същинската им същина. От извънредно значение за тях за околните и приятелите им.

Но прекомерната им обвързаност към околните може да се трансформира в отнемане, което е една от отрицателните им черти. Заради мощната си емоционалност от време на време вършат неточности, които другояче биха могли да избегнат. Друга тяхна линия, която можем да определим като отрицателна, е прекомерното драматизиране.

Днес ще обърнем по-голямо внимание на пътя към триумфа при тези зодии. Нека забележим с какви дейности и държание може да се стигне по-лесно до върха, в случай че сте водна зодия.

Как да намерите салдото сред работа и персонален живот?

• Намерете здравословен метод да контролирате страстите си

За да откриете хармонията в живота си, първо би трябвало да се научите да контролирате страстите си, тъй като те са много бурни и не постоянно реакциите ви са уместни. Съветваме ви да започнете с медитация, йога, дихателни практики и така нататък Може даже да започнете да си водите дневник или просто да вършиме нещо, посредством което изключвате околния свят и се потапяте в успокоение. Когато балансирате прочувственото си положение, ще сте доста по-уверени и проектите ви ще протичат по-гладко.
 Пазете се от тези зодии! Винаги си отмъщават Пазете се от тези зодии! Винаги си отмъщават
Ако имате познати, които са представители на някоя от следните зодии, би трябвало да бъдете доста деликатни с тях, тъй като обидите ли ги по...

• Потърсете съвет

Понякога харчите пари за незначителни и ненужни неща, по тази причина може би е добре да се посъветвате със експерт по какъв начин да пренаредите целите си и да създадете правиле бюджет. Освен това, за възприятията и страстите си може да споделяте с ваш непосредствен човек, който да ви даде най-адекватен и същински съвет, или пък да се доверите на експерт и да ходите на сесии при психолог. Не е наложително да имате сериозен проблем, с цел да се обърнете към сходен човек, той би ви дал доста положителни препоръки по отношение на ръководене на времето, по какъв начин да сдържате страстите си, по какъв начин да пренаредите целите си и даже бил разкрил нещата, които ви дърпат обратно и ви пречат да достигнете стремежи триумф.

• Преоткрийте душата, тялото и връзката посред им

Спортове и практики като йога, плуване, флотационни капсули биха ви помогнали да откриете салдото сред тялото и мозъка и да ги хармонизирате. По този метод доста ще подобрите продуктивността си и ще се чувствате и физически, и душевен по-добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР