Водещият остана сам и с разбито сърце, след като дългогодишната

...
Водещият остана сам и с разбито сърце, след като дългогодишната
Коментари Харесай

Никой Не Знае Истината! Антон Хекимян Гледа Като Ударен С Мокър Парцал, Дойде Му От Най-Неочакваното Място! Съсипан Е От

Водещият остана самичък и с разрушено сърце, откакто дългогодишната му възлюбена Василена Гръбчева го заряза.

Преди известно време двамата поставили завършек на връзката си. Но поради ангажимента, която имат до момента нито един от тях не е коментирал повода за развръзката.

За да не станат жертва на злословия и спекулации двамата решили да не разясняват раздялата си и аргументите, довели до нея.

Но Василена Гръбчева проговори. Тя показа, че името на Антон Хекимян към този момент не стои до нейното. Русокосата кореспондентка съобщи, че връзката им е останала в предишното.

Красавицата, която работи в Нова тв добави, че не знае какво ще се случи в бъдеще.

По мотив раздялата си с водещия русокоската съобщи, че когато изпитваш мощни усеща към един човек е доста мъчно да затвориш страницата.

За края на връзката си с Антон Хекимян, Василева Гръбчева споделя, че това е едно положително начало. Тя не крие, че тв водещият е доста специфичен човек за нея и постоянно ще остане подобен. Както и тя за него.

Репортерката, която неотдавна завоюва купата „ Мис ТВ сексапил “, не скри, че една от аргументите за раздялата с нейния сътрудник е прекомерната му отдаденост на работата.

Красавицата съобщи, че за нея свободата и персоналното пространство и нещо доста свято и за нарушаването им не би дала прошка даже на обичания си мъж.

Тя отхвърли изрично, че за раздялата им има виновност трети човек, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР