Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Здравей, България Виктор

...
Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Здравей, България Виктор
Коментари Харесай

Виктор Николаев продава апартамента си на „Раковска” заради дългове

Водещият на утринния блок на Нова телевизия „ Здравей, България ” Виктор Николаев е решил да се раздели с жилището си на столичната улица „ Раковски, дочу HotArena ”.

Според слуховете, новинарят имал забавени вноски по ипотечния си заем и по тази причина го оповестил за продажба. Журналистът предпочитал самичък да изтъргува апетитния парцел за повече пари, вместо да бъде разгласен за обществена ликвидация от частен правосъден реализатор. 

Преди да заживее в жилището, оценен за към 100 000 евро, Николаев обитавал панелка от 35 кв. м. в кв. „ Сухата река ”. На 7 август 2014 година Виктор и Людмила, с която журналистът няма подписан брак, закупили парцела, който е на метри от постройката на Европейския парламент. Станали притежатели и на таванска стая над жилището, с цел да трансфорат жилището в мезонет. Няколко месеца след изповядването на договорката Николаев продал ергенската си квартира в „ Сухата река ”. Журналистът и брачната половинка му имали и още един парцел в топ центъра на столицата, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР