Водещият на „Сървайвър“ Ваня Джаферович похвали Дарин Ангелов за участието

...
Водещият на „Сървайвър“ Ваня Джаферович похвали Дарин Ангелов за участието
Коментари Харесай

Дарин разплака България с изпълнението си като Димо от P.I.F. в Капките

Водещият на „ Сървайвър “ Ваня Джаферович похвали Дарин Ангелов за присъединяване му в „ Като две капки вода “ и по този начин сподели, че вместо да гледа личното си предаване по Би Ти Ви, е на страната на конкуренцията по Нова, видя единствено Hotnews.bg. Вчера вечерта артистът и панелист при Гала влезе в облика на незабравимия музикант, артист и създател на песни Димо от P.I.F. Изпълнението на „ Приказка “ донесе втора поредна победа за артиста, а дългите овации от цялата, изправена на крайници зала, бяха и в памет на Димо.



“Това е страховит миг. Благодаря ви! “ – показа през сълзи брачната половинка на Димо - Люба, която също бе в студиото. На мястото на музикантите от P.I.F., които гледаха осъществяването от публиката, на инструментите на сцената до Дарин застанаха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев – Геро.



Звездите също не останаха безучастни. „ Поплакаха си “, написа Ваня Щерева в инстаграм. „ Велик “, написа Милица Гладнишка.

Макар че осъществяването на Дарко бе последно в предаването и „ Сървайвър “ към този момент приключваше, явно и Ваня не пропуща музикалното риалити, вместо да гледа приключенията на своите хора на Филипините. Още при старта на новата стратегия през февруари, всички телемани бяха безапелационни, че капките ще бият Сървайвър по гледаемост.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР