Водещият на Преди обед по Би Ти Ви Александър Кадиев

...
Водещият на Преди обед по Би Ти Ви Александър Кадиев
Коментари Харесай

Голяма трагедия в семейството на Сашо Кадиев!

Водещият на „ Преди обед ” по Би Ти Ви Александър Кадиев погреба своята тъща Мария, научи „ Уикенд ”. Жената издъхнала ненадейно в края на август, а загубата й хвърлила в тежка меланхолия неговата половинка Таня Тончева. Бившата танцьорка безусловно била унищожена от вестта за гибелта й.

„ Моята майка ме научи на всичко. Научи ме да обичам. Научи ме да се боря с компликациите. Научи ме на амнистия. Научи ме да не се предавам. Научи ме да оказвам помощ. Но не ме научи на едно: да пребивавам без нея. Поклон за всички майки! ”, написа на 27-ми август в персоналния си профил във фейсбук Таня, а под поста й заваляха съболезнования.

Ден по-късно тя качи фотография на майка си дружно със своята свекърва Катето Евро. Както е известно, звездата от „ Оркестър без име ” е водеща на телевизионния план „ Удоволствието от храната ”. В един от епизодите Катето предложения своята сватя Мария, с цел да популяризира артикул на известна марка протези за хранене. Майката на Таня ги носела от 5 години и показа, че те не пречат на похапването на най-различни храни.
Заради траура в фамилията, Сашо не чествал рождения си ден на 30 август. На 3 септември Катето Евро също имала рожден ден. Актрисата чукнала 63 години единствено с шепа другари. Събрала ги на градинско празненство в двора на къщата си в Кокаляне, само че този път нямало нормалните шумни празненства, а единствено почерпка.

Тъй като утринното предаване през летния сезон се излъчва на запис, Сашо, Таня и 4-годишната им дъщеря Катерина незабавно отпътували за Пловдив, където живеела Мария. Жената на водещия останала с невръстното хлапе в града под тепетата, а Кадиев се върнал в столицата, с цел да приготви дружно с Десислава Стоянова първото предаване за новия ефирен сезон. На 2-ри септември, когато бе старта му, Кадиев се появи в черен костюм, тъмносиня риза и зелена папионка. Нищо в настроението му обаче не издаваше, че е изгубил майката на своята половинка. Сашо бе във очевидно положително въодушевление и пускаше нормалните си смешки.

Напук на всички легенди за връзките сред шурей и тъща, Сашо и Мария чупели всички клишета. Единственото, за което двамата спорели, била пристрастеността му към газираните питиета и компютърните игри. След майка му, актрисата Катерина Евро, тъщата била най-големия му обожател и гледала предаването му постоянно, когато не е на работа.

„ Сашо е грижлив и влюбчив брачен партньор. Смешен и доста откровен! Много добър татко! Винаги гледа Кати да не е лишена от нищо ”, не можеше да го нахвали тъщата по време на гостуването му в предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР