Водещият на предаването Undisputed по Fox Sports Скип Бейлис отново

...
Водещият на предаването Undisputed по Fox Sports Скип Бейлис отново
Коментари Харесай

Скип Бейлис нападна ЛеБрон и агенцията му след новия договор на Колдуел-Поуп

Водещият на предаването " Undisputed " по Fox Sports Скип Бейлис още веднъж захапа огромната звезда на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс. Причината този път е новият $40-милионен контракт на гарда на " езерняците " Кентейвиъс Колдуел-Поуп, който е представляван от организацията Klutch Sports, притежавана от един от най-хубавите другари на ЛеБрон - Рич Пол.

WHAT? KCP GOT 40 MIL TO STAY W/ LAKERS? I GUESS KLUTCH CLIENTS DON'T COUNT AGAINST THE LAKERS' CAP. IT'S THE LEBRON RULE. LET'S JUST GO AHEAD AND HAND LEBRON NEXT YEAR'S TROPHY. HE AND HIS AGENCY RUN THE LEAGUE NOW.
— Skip Bayless (@RealSkipBayless)
" Какво? КСП получи $40 милиона, с цел да остане в Лейкърс? Явно таванът на заплатите на " езерняците " не брои играчите, представлявани от Klutch Sports. Предполагам, че това е правилото на ЛеБрон Джеймс. Нека просто да продължим напред и да подарим купата на ЛеБрон и през идващия сезон. Той и неговата организация са господарите на НБА сега ", написа Бейлис, който е прочут с ненавистта си към Джеймс.
Освен Краля и Колдуел-Поуп, в листата на клиентите на Klutch Sports в НБА са още играчи като Антъни Дейвис, Дреймънд Грийн, Бен Симънс и Джон Уол, както и новото попълнение на Лейкърс Монтрез Херъл.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР