ОСТИН, Тексас (AP) – При издаването на пълно помилване на

...
ОСТИН, Тексас (AP) – При издаването на пълно помилване на
Коментари Харесай

Губернаторът на Тексас Грег Абът даде няколко помилвания, преди да се втурне да изчисти офицер от армията, който уби протестиращ

ОСТИН, Тексас (AP) – При издаването на цялостно опрощение на някогашен сержант от армията, наказан за ликвидиране при стрелбата по въоръжен протестиращ Black Lives Matter, републиканският губернатор на Тексас Грег Абът избута лимитирана изпълнителна власт до абсолютния й лимит, с цел да реализира стремежи резултат в политически упрекнат случай.

Помилването на Абът тази седмица на Даниел Пери, който умъртви Еър Ветеранът от Силите Гарет Фостър на проява в Остин през 2020 година задоволи видни консерватори, които желаеха освобождението на Пери и възмути прокурорите и фамилията на жертвата. За критиците бързането на Абът да заличи присъдата също повдигна въпроси за това по какъв начин губернатор може да се опита да анулира присъдата на журито в бъдеще.

„ Той съобщи, че тексасци, които имат политически възгледи, разнообразни от неговите и разнообразни от ръководещите могат да бъдат убивани в този щат безнаказано “, сподели Уитни Мичъл, приятелката на Фостър, която беше с него на митинга, когато той беше погубен.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР