Водещият на новото вечерно шоу в ефира на Би Ти

...
Водещият на новото вечерно шоу в ефира на Би Ти
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис е новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви

Водещият на новото вечерно шоу в ефира на Би Ти Ви ще бъде комикът и блогър от гръцки генезис Николаос Цитиридис. Това беше оповестено през днешния ден на публично събитие на малкия екран, на което водещият беше показан пред публицисти от разнообразни медии. " Шоуто на Николаос Цитиридис " влиза в програмата на Би Ти Ви на 27 януари и ще бъде предавано от 22.30 до 23.30 часа от понеделник до петък.

Ангелина Белчева - шеф " Локални продукции " в bTV Media Group, описа, че Цитиридис е определен след обширен кастинг развой, по време на който той първо е впечатлил екипа на малкия екран с уменията си на комедиант, след това като сценарист, до момента в който най-после не е бил разпознат като водещия на новото предаване. Тя разказа Цитиридис като " млад, образован, обаятелен и чужд за необятната аудитория, най-малко за още няколко часа, човек ".

 Николаос Цитиридис и бендът на предаването.
© Георги Кожухаров

Николаос Цитиридис и бендът на предаването.

След това на мястото на Белчева застана самият Цитиридис. " Роден съм в Атина - люлката на демокрацията, в този момент пребивавам в " Дружба " - погромът на демокрацията ", пошегува се той. Водещият описа, че е работил в строителството, а е бил и аниматор в детски клуб. " BG-Mamma ме познаваха като: " Никога не ходете при него ", добави той. Цитиридис е бил и публицист в " Офнюз ".

" Знам, че феновете са привикнали в този час, по тази телевизия да гледат различен човек ", сподели той и съобщи, че това по никакъв метод не го тормози. Цитиридис показа студиото на новото предаване и пусна аудиозапис в, който се съветва с някогашния ръководител на Съвета за електронни медии доцент Георги Лозанов по отношение на това кои думи може да споделя в ефира на малкия екран и кои - не, с цел да не бъде глобяван от Съвет за електронни медии. Той се спря закратко и на " един жест с пръст ", за който Лозанов разяснява, че може да бъде употребен единствено от началник на телевизия, визирайки случая, в който тогавашният програмен шеф и сегашен общоприет шеф на Българската национална телевизия Емил Кошлуков сподели междинен пръст във воденото от него предаване " Още от деня ".

 Беднът на предаването.
© Георги Кожухаров

Беднът на предаването.

" От няколко дни постоянно ме питат: " Ще има ли балет? " За какво ми а балет? В шоуто ще имам най-красивия сътрудник, само че неговото име ще разберете не незабавно ", съобщи Цитиридис. Затова пък шоуто обичайно за този формат разполага с бенд, който също беше показан.

Първият алегоричен посетител на " нулевия " брой на предаването беше основният изпълнителен шеф на Би Ти Ви Флориан Скала. Той описа, че форматът на вечерното шоу не се е трансформирал кой знае какъв брой в последните десетилетия и феновете могат да чакат от предаването забавни посетители и скечове, отдадени на " тематиките на деня ". Скала добави, че в последните години се следи и потребление на в допълнение наличие, снимано отвън студиото на шоуто. Той дефинира Цитиридис като " занаятчия на висококачествения комизъм ", от който ще чака и самичък да написа лични скечове, тъй като е потвърдил, че може да го прави.

 Символичен посетител на
© Георги Кожухаров

Символичен посетител на " нулевия брой " на шоуто беше основният изпълнителен шеф на Би Ти Ви Флориан Скала.

Роден през 1994 година в Атина, Цитиридис се мести в София, когато е едвам на 5 години. Той следва публицистика в Софийския университет " Св. Климент Охридски " и е бил радиоводещ и кореспондент в онлайн медии. През 2014 година е отличен с премията " Валя Крушкина - публицистика за хората ".

Новото предаване влиза в ефира на малкия екран, откакто на 31 юли 2019 година Слави Трифонов се раздели с Би Ти Ви, с цел да направи политическа партия и лична телевизия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР