Водещият на новините на Канал 4 Кришнан Гуру-Мърти призна, че

...
Водещият на новините на Канал 4 Кришнан Гуру-Мърти призна, че
Коментари Харесай

Кришнан Гуру-Мърти от BBC Strictly се „срамува“, след като беше хванат да използва мобилен телефон, докато шофира

Водещият на новините на Канал 4 Кришнан Гуру-Мърти призна, че се „ срами “, откакто кара, до момента в който употребява мобилния си телефон.

Звездата от 2023 Strictly Come Dancing беше наказан за потребление на телефона си, до момента в който кара през централен Лондон, заяви съдът. Той беше изправен пред наказателно гонене от полицията, откакто беше видян от преминаващ мотоциклетист да ревизира имейли. В този миг водещият е бил зад кормилото на своята Tesla.

Инцидентът беше сниман от камера, само че Гуру-Мърти в началото сподели, че не е нарушил закона. Когато беше изправен пред съд тази седмица, той се призна за отговорен. Той също по този начин призна, че не схваща изцяло законите по отношение на мобилните телефони и шофирането.

Според Standard, юристът на телевизионния оператор Саймън Гретън сподели пред магистратския съд в Ийлинг: „ Той държи ръцете си вдигнати. Той е изцяло прав- непрекъснат благородник и се срами от това. " Гуру-Мърти беше наказан да заплати санкция от £300, още £300 за разн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР