Водещият на Като две капки вода Димитър Рачков мина всички

...
Водещият на Като две капки вода Димитър Рачков мина всички
Коментари Харесай

Рачков мина всякакви граници

Водещият на " Като две капки вода " Димитър Рачков мина всички граници в последния епизод на имитаторското шоу и в името на рейтинга се подигра на свои положителни сътрудници и другари. Обидата сигурно няма да бъде елементарно преглътната от Краси Радков и Алекс Раева, които водят конкурентното Dancing Stars. 

Явно Рачков не може да се примира с обстоятелството, че към този момент не е единственият водещ на риалити формат и още повече, че конкурентната телевизия набира все по-голяма мощ, за сметка на медията, в която се изявява той. И на инат на огромния рейтинг през годините на " Капките ", то тази година от bTV им дърпат съществено гледаемостта. 

Снощният епизод на " Капките " мина с безвкусни смешки за Dancing Stars и водещите Краси Крадков и Алекс Раева. Никоя телевизия или предаване досега не са си разрешавали такава подигравка с конкуренцията, каквато спретна Рачков. 

" Като не сте удовлетворени от нас, вземете за водещи Краси Радков и Алекс Раева - те са свободни. О, чакай, водят по 6 часа друго шоу, а ние тук за 3 часа и половина и айде. Зрители може да нямат, те си водят ", изсъска сякаш на смешка Рачков по адрес на сътрудниците си и досегашни другари. 

На феновете не им направи положително усещане, че се подценява труда на сътрудници. " Точно той да го каже, където са сътрудници и другари, е много егоцентрично и загуби доста симпатизанти. Не е подходящо цялото предаване да мине в рецензия за конкуренцията. И да се подиграват с дългото време е смехотворно, когато те от години лишават времето на късните вести и по този начин и не се научиха да бъдат систематизирани ", гласи един от мненията. 

Рачков твърди, че танцувалното шоу няма фенове, само че той сигурно е един от тези, които наблюдават шоуто, защото е осведомен с елементи от шоуто. На няколко пъти, когато се обръщаше към журито го правеше с имената на журито от конкурентното шоу.

" Не е добре да се гаври с сътрудниците си в другата телевизия, нито пък е добре за неговата медия цялото предаване да минава с смешки за конкуренцията. Докъде стигна малкия екран, къде е етиката ", гневят се феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР