Водещият български състезател в скока на височина Тихомир Иванов си

...
Водещият български състезател в скока на височина Тихомир Иванов си
Коментари Харесай

Тихомир Иванов: Вълнувам се за Балканиадата

Водещият български играч в скока на височина Тихомир Иванов си сложи за цел да завоюва злато на Балканиадата.

Плевенчанинът към този момент е в Белград, където за него надпреварата е в събота вечерта.

" Чувствам се добре. Успяхме да създадем положителни тренировки след националния шампионат във Велико Търново. На едно от заниманията участва и известният Ники Петров (треньорът на Стефка Костадинова), непосредствен другар с треньора ми Георги Помашки, като той даде добра оценка на видяното и на работата ми напоследък ", сподели Иванов.

" Вълнувам се, тъй като това е още едно съревнование, покрай международното, на което да опитам да покажа добър резултат “, съобщи още спортистът.

Очакванията на Иванов са за резултат над 2.23 метра. " Резултат от 2.25 м е изцяло в рамките на предстоящото, а за какво не и по-добре ", добави той. Според него следва забавно съревнование със противници на положително равнище.

" Готов съм да дам всичко от себе си, с цел да стигна до първото място, тъй като това би ми дало много добра позиция в ранкинга. Това е и главната ми цел - първо място с допустимо най-хубав резултат. Надявам се да я реализира. Желая триумф и на останалите български състезатели “, приключи Тихомир Иванов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР