*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на

...
*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на
Коментари Харесай

Водещите новини! БСП и Радев окончателно „скъсаха“? ИТН имали задача – да няма трети мандат?


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 28 юли ***

 

„ Кризата в енергетиката, която може да прерасне в колапс на икономиката… “ ~Румен Радев. 

Думите „ рецесията в енергетиката “ напоследък станаха мантра на съветските партии в България и зад тях се крие упрекът за скъсването на енергийната взаимозависимост от Москва. Всички комфортно не помнят, че Газпром сами стопираха доставките и едностранно нарушиха контракта, никой не ги е гонил. 

***

„ Президентът не е спрял да подлага на критика това държавно управление от първия му ден, макар че той сътвори главната партия в него - „ Продължаваме промяната “. Заедно с Движение за права и свободи, ГЕРБ, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ не ни дадоха даже и 100 дни. Смятаме, че той е част от тази група, която смъкна настоящото държавно управление “.

***

„ Една от огромните неточности беше това, че не се направи сериозна административна промяна. Трябваше да разчистим партийните назначения на калинките на ГЕРБ. Българската страна е обрасла от  административни чиновници “.

***

„ Третият мандат не съумя да събере поддръжка, само че в хората остава убеждението, че този неуспех беше по-скоро програмиран авансово през авансово заложените настройки в досегашните ни сътрудници в съдружното ръководство от Има Такъв Народ. Те като че ли имаха сложена задача да се стигне до този логически резултат “.

***

Тандемът Катинов – Ганчев към този момент взе участие в два служебни кабинета на Румен Радев, като двамата бяха заместници първо на Пламен Узунов, а по-късно на самия Бойко Рашков. Сегашният министър обаче ги уволни.

Второто най-горещо ведомство е на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. 

Там се спрягат две имена за служебни министри. Първото е на към този момент изпълнявалата тази служба в кабинета на Пламен Орешарски - доктор Таня Андреева.

Тя беше забъркана в няколко абсурда по време на едногодишния й мандат. Второ име е доктор Славейко Джамбазов, който е ръководител на неправителствената организация „ Ценности за бъдещето “ и е в Съвета на шефовете на „ Чайкафарма “ и „ ДаллБогг “.

***

Подигравката е с българските жители, както и да се пробват да ни го представят…

***

Сигнал за бомба на Летище „ София “ е получен след 9.00 ч. тази заран, заяви bTV.

***

Руската войска бе принудена да смъкна собствен хеликоптер Ка-52 в покрайнините на Херсонска област, откакто летателната машина на стойност 15 млн. $ изненадващо почнала да обстрелва съветските войски, оповестиха от Генералния щаб на украинската войска.

Според информацията над Херсонска област прелетели три хеликоптера Ка-52 и разкрили огън по намиращите се на земята съветски бойци, смятайки ги за украинци.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР