*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 3

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 3
Коментари Харесай

Водещите новини! Стартира новият парламент; Пеевски поздрави Прокопиев; разбиха българска ОПГ за наркотици в Германия

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 3 декември ***

Четиридесет и седмото национално заседание стартира работа през днешния ден.

Днес слагаме началото на партийния живот на 47-ото Народно заседание. От през днешния ден би трябвало да оправдаем доверието, което ни гласоподаваха хората. Това съобщи от трибуната на Народното събрание определеният за ръководител на Народното събрание Никола Минчев от "Продължаме смяната ".

Той добави, че с изпращането на седем партии в Народното събрание гласоподавателят е дал знак, че "чака екипна работа, а не властнически решения ".

***

***

Искам да кажа няколко думи за вярата. Струва ми се, че в края на тази година стигаме миг, в който можем да си позволим да приказваме за вярата. България с изключение на множеството рецесии, има големи учредения за вяра поради измененията, които се случват. Ние се намираме с тежка композиция от рецесии, само че оттатък тях възобновяване посредством нови модели разрешава на България с нужната упоритост да редуцира пътя, който ни е отделял от развитите общества. Това съобщи съпредседателят на "Демократична България " от трибуната на Народно събрание.

***

***

„ От нищо не се тормозя, а Вие притеснявате ли се от нещо? Поздрави на господин Прокопиев “.

Журналист попита националният представител в коридорите на Народното събрание: Как се чака да Ви се заплаща заплата, в случай че сте глобен по "Магнитски ", на който въпрос Пеевски отговори с: Питайте господин Прокопиев. Четете какво питат неговите медии, и Вие питате същото.

***

При координирани дейности на с Федералната престъпна работа на Федерална Република Германия на Франкфурт на Майн, българската Специализирана прокуратура и ГДБОП на 23.11.2021 година бе извършена взаимна полицейска интервенция на територията на двете страни - в областите Северен Рейн-Вестфалия и Хесен, както и област Търговище.

В хода на дейностите по следствието във Федерална Република Германия в началото са арестувани 12 български жители, като на петима от тях са повдигнати обвинявания за управление и присъединяване в проведена незаконна група, настояща на територията на гр. Франкфурт, за владеене и разпространяване на наркотични субстанции. Извършени са претърсвания на 14 адреса, при които са открити и конфискувани голям брой доказателства, относими към предмета на следствието.

***

***

Туитър разгласи през днешния ден, че е премахнал близо 3500 акаунта, които са правили интервенции за оказване на въздействие и агитация в интерес на държавните управления в разнообразни страни, съобщи Франс прес.

По-голямата част от тези сметки (2048) популяризират формалната позиция на Китайската комунистическа партия (ККП) по отношение на отношението към уйгурското мюсюлманско малцинство.

Неправителствени организации считат, че близо милион уйгури са въдворени в лагери за насилствен труд.

***

Дългоочакваните договаряния сред президентите на Русия и на Съединените щати могат да се състоят при започване на идната седмица, заяви радио "Комерсант ". За това са се договорили на вчерашната си среща в Стокхолм съветският министър на външните работи Сергей Лавров и американският държавен секретар Антъни Блинкън.

След срещата си с Блинкън Лавров даде конференция, на която съобщи, че Съединените щати са изразили подготвеност да оказват помощ при осъществяването на минските съглашения и добави.

„ Считаме, че могат да се употребяват техните благоприятни условия, отчитайки обстоятелството, че точно те оказват решаващо въздействие на киевския режим. "

***

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР