*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 25

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 25
Коментари Харесай

Водещите новини! Нелегални погребения у нас. Китай дрънка оръжие до Тайван, С. Корея с нови ракети. Новата шарка завзема Британия

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 25 май ***

 

Въоръжените сили на Китай са провели военни учения в акваторията към остров Тайван, като задачата е била отправяне на съществено предизвестие към Съединени американски щати, предадоха международните организации.

Новината заяви Ши И, представителят на командването на източната зона на китайските въоръжени сили.

***

Южнокорейското държавно управление заяви, че за една от ракетите, изстреляни от Пхенян в сряда, се допуска, че е интерконтинентална балистична, съобщи Асошиейтед прес. Сеул дефинира пусковете като " тежка провокация ", която заплашва интернационалния мир, и предизвести Севера, че ще бъде изправен пред интернационална изолираност, в случай че продължава с провокациите.

***

***

Британските здравни управляващи оповестиха, че с новозаразените 14 души в Англия общо броят на случаите за страната е достигнал 71.

В момента се търсят всички, които са били в непосредствен контакт със инфектираните, с цел да се самоизолират за 21 дни, разяснява БНР.

***

По случая работят от Столична дирекция на вътрешните работи и Икономическа полиция. Разследването се води към този момент няколко дни, откакто покрай гробище до столичен квартал са открити седем тела на възрастни мъже и дами.

Има и арестуван. по данни на Министерство на вътрешните работи той е на 51 години. По тяхна информация точно той  е правил погребенията вместо кремиране.  

***

„ За мен няма потребност от КСНС, тъй като всичко е пределно ясно по тематиката. От Македония сами ускоряват негативизма и вършат по-сложен проблема с повдигането на ветото “. 

Това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

***

***

Мечтата на wannabe диктатора – да си измисли причина, с цел да поеме ръководството в „ ръчен режим “ с декрети, като феодален монарх… Този път „ повода “ е войната в Украйна

***

Ван И съобщи, че " Китай в никакъв случай не остава настрани, когато се занимава с въпроси, които вълнуват интернационалната общественост ". Той е " подготвен да поддържа връзка с всички страни " и по въпроса за износа на зърно.

***

Извършителят също е умрял. По сведения на източник от силите за сигурност, поискал анонимност, той е бил погубен от федерален сътрудник от граничната защита, който след началото на стрелбата влезнал в учебното заведение, без да чака подкрепление, и прострелял причинителя, който се бил укрил зад укрепление. Агентът също бил ранен, само че съумял да излезе самичък от учебното заведение.

Преди стрелбата в учебното заведение Рамос умъртвил личната си баба, заяви Ройтерс. След това избягал от мястото на престъплението,  катастрофирал с автомобила си и най-после направил кървавото нахлуване над децата.

***

В послание в Белия дом във вторник президентът на Съединени американски щати Джо Байдън изиска от американците да се опълчват на оръжейното лоби и да окажат напън върху членовете на Конгреса да одобряват рационални закони за правото за владение на оръжие.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР