*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15
Коментари Харесай

Водещите новини! „Москва“ потъна. „Възраждане“ пак искат оставка. Хр. Иванов плаши коалицията с Путин

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 15 април ***

 

Крайцерът " Москва ", флагманът на съветската флота, потъна в Черно море. Руските сили приказват за пожар и детонация, украинската страна твърди, че корабът е бил ударен с две ракети " Нептун ", написа френският в. " Либерасион ", представен от Българска телеграфна агенция.

***

***

***

90% от българите живеят в лично жилище, само че едвам половината разполагат с автомобил и компютър. Най-разпространеният предмет в домовете ни продължава да бъде тв приемникът, а 20% от семействата на село към момента нямат вътрешна тоалетна. Това демонстрират данните на Националния статистически институт.

***

Бесарабски българин - капитан на украински хеликоптер, оцеля откакто машината Ми-8 беше изумена от съветска ракета край Мариупол. Димитър Бурлаков, в началото е бил разгласен за мъртъв.

По-късно обаче излиза наяве, че е жив.

***

Странна причина за „ скандал “…

***

Сърбите припомниха на Мария, че Русия не постоянно се е държала чак толкоз „ другарски “, колкото ѝ се вижда на нея.

***

***

***

***

Ще би трябвало да излезете отсам и да наградите за оставка, тъй като не можете да се справите с нищо, обърна се ръководителят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова към ръководителя на ПГ на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов от парламентарната естрада. По-рано от името на ПГ на Демократична България той прикани политическите сили към консенсус за промяна в правосъдната система и смяна в конституцията.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР