Водещата световна верига луксозни хотели InterContinental Hotels & Resorts вече

...
Водещата световна верига луксозни хотели InterContinental Hotels & Resorts вече
Коментари Харесай

Хотел от световната верига InterContinental Hotels & Resorts вече и в София

Водещата международна верига първокласни хотели InterContinental Hotels & Resorts към този момент е показана и у нас . Петзвездният хотел InterContinental Sofia отвори порти в центъра на София на площад „ Народно заседание “ 4 и приветства посетителите на града, предоставяйки едно ново първокласно преживяване. Хотелът е благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД и се ръководи от InterContinental Мениджмънт България ЕООД.

InterContinental Sofia е част от световния водач в хотелиерството InterContinental Hotels Group (IHG), с наличие в 100 страни с 5367 хотела. „ Винаги се стремим да осигурим на нашите посетители достъп до най-завладяващите места в света, а България е привлекателна дестинация, която ще ги удиви и ще им даде опция за незабравими прекарвания – споделя Анджело Зукала , общоприет управител на InterContinental Sofia. – Тенденциите за динамично развиване на хотелиерската промишленост в страната дават всички нужни предпоставки на InterContinental Sofia да бъде новият водач на пазара в сегмент „ Луксозни хотели “, както и да способства за неговото по-нататъшно развиване в България. “



Откриването на InterContinental Sofia получи и сериозен интернационален отзив, откакто едни от най-авторитетните европейски туристически издания разгласиха обширни материали за стъпването на марката на българския пазар.

Като част от InterContinental Sofia отвори порти и най-новата кулинарна дестинация в София – стилният и комфортен Floret Social Lounge and Bar , който предлага нов вид кулинарно преживяване, което изпълва сетивата на феновете както на международната, по този начин и на локалната кухня. Богатата българска кулинарна традиция е показана с типични артикули и ястия, даващи достоверен взор към локалните усети и метод към храната. Отличителен знак на Floret Social Lounge and Bar са и авторските коктейли с изобретателен локален акцент. Floret е подобаващ за зареждаща закуска, бърз настоятелен обяд или изтънчена вечеря, и събира на едно място както посетители на хотела, по този начин и поданици на столицата.

Сградата на хотел InterContinental Sofia е напълно реновирана и предлага грациозен дизайн и актуален интериор. Изградено е и ново крило, което обезпечава 54 спомагателни стаи за настаняване. Така хотелът ще разполага с общо 194 просторни стаи и жилища с съвременни улеснения и първокласни допълнения, които обезпечават на гостите оптимален комфорт. 11 от общо 37-те жилището са с тераси с впечатляващи гледки към постройката на Народното събрание, паметника на Цар Освободител, храм-паметника „ Александър Невски “ или Витоша.

InterContinental Sofia има и 5 съвременни мултифункционални зали за събития, комфортно ситуирани на един етаж. Хотелът обезпечава разнородни благоприятни условия за образуване на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни събития.

В допълнение към безупречния интериор, InterContinental Sofia предлага и извънредно портфолио от първокласни услуги. Хотелът показва на българския пазар услугите „ Консиерж “ и „ Club InterContinental “ с фокус върху самостоятелните условия на гостите, увеличение на познанията за дестинацията и опазване достоверния дух на София и България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР