Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. обяви, че -

...
Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. обяви, че -
Коментари Харесай

Fwd: M3 Communications Group, Inc. ще предоставя безплатни PR услуги на НПО с цел по-добра информираност за коронавируса

Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. разгласи, че - отчитайки обстановката с разпространяването на ковид, ще даде услугите на своя профилиран екип за „ Кризисни връзки “ про боно на всяка неправителствена организация (НПО), която има потребност от тях. Това е част от дългогодишната стратегия за корпоративна обществена отговорност на компанията.

M3 Communications Group, Inc. има подготвеност да дава консултантски услуги, информационни препоръки и насоки за спешна връзка 24/7, с цел да помогне на тези организации дейно да споделят основни послания за здраве и сигурност на най-уязвимите групи.

Стартирайки от през днешния ден, екипът от експерти по спешни връзки на M3 Communications Group, Inc. е разполагаем, с цел да помогне на неправителствените организации у нас:
• Да дефинират какво и по кое време да споделят с основните аудитории;
• Да споделят навременна информация за изменящите се политики и процедури за осъществяване на събития, срещи, пътувания и най-хубави практики;
• Да оформят вярно като наличие и звук споделяната информация в бързо изменяща се обстановка;
• Да изградят убеденост измежду главните аудитории, че обстановката се ръководи ефективно;
• Да са готови за всевъзможни медийни запитвания и да дават отговор навреме.

Всяка Неправителствени организации, която би желала да се възползва от професионалните услуги M3 Communications Group, Inc., може да се свърже с екипа на компанията на [email protected].

M3 Communications Group, Inc. e една от водещите PR компании в България и извънреден сътрудник за България на международният водач в консултантските услуги Hill+Knowlton Strategies. Компанията има над 25 години опит в спешните връзки и консултантските услуги, като към днешна дата е подкрепила про боно стотици благотворителни начинания, устойчиви дела и неправителствени организации.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР