Водещата на централната емисия новини По света и у нас“

...
Водещата на централната емисия новини По света и у нас“
Коментари Харесай

Избраха най-красивата водеща в родния ни ефир

Водещата на централната емисия вести " По света и у нас “ по Българска национална телевизия 1 Филипа Огнянова е една от най-стилните дами в телевизионния ефир, която се откроява с класа и изтънчено лъчение. Преди дни тя бе отличена със специфичната премия " Мис тв сексапил “ за своя професионализъм и екранно наличие. Това се случи на церемонията " Мъж на годината “, проведена от Дарик радио. 

През март Филипа Огнянова се завърна като водеща в екипа на " По света и у нас “ дружно с Даниел Михайлов, откакто в края на 2020 година излезе в майчинство. Тя стартира своя професионален път като кореспондент в Българска национална телевизия, а по-късно е сценарист, редактор и водещ на предаването " Денят от близко “. През 2013 година става редактор, след това и продуцент на новините на Българска национална телевизия 2. От 2018 година е водеща на " По света и у нас “, написа вестник Ретро.

" Наградата ми бе връчена от Дарик радио. Много съм признателна и признателна и за мен е наслаждение, че са избрали мен, макар че отсъствах от ефира повече от една година поради раждането на сина ми Филип. Както споделих и на церемонията, одобрявам това отличие освен като оценка за външния тип, тъй като не всеки път зависи от нас по какъв начин изглеждаме. Оценявам по-скоро професионалната и интелектуалната стойност на тази премия като самопризнание за журналистическата специалност и работата в новините. ", сподели Филипа Огнянова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР