Водещата на Тази събота и неделя“ на бТВ Жени Марчева

...
Водещата на Тази събота и неделя“ на бТВ Жени Марчева
Коментари Харесай

Ще зададе ли Жени Марчева някога смислен въпрос? Амии...

Водещата на „ Тази събота и неделя “ на бТВ Жени Марчева прави изявление по видео връзка с Росица Кирова от Видин. Това е дамата, която бе координатор на партията „ ИТН “, само че след срещи и „ обич от пръв взор “ по тематиката „ пътища във Видинско и Северозапада “, Слави Трифонов се раздели с нея. Преди ден-два активистката още веднъж стана медиен воин като се оказа лидер на листата на ГЕРБ за Видин.
И Марчева организира диалог с новото лице на ръководещата партия, станало такова с помощта на „ демократичното “ предложение на Борисов. Марчева пита за Слави Трифонов, пита за идеята „ пътища “, а Росица хвали ли хвали какви супер готини хора са кандидат-депутатите на ГЕРБ във Видин и какъв брой ги уважавали видинчани. Може и по този начин да е, не спорим. Марчева пуска запис от срещи на Кирова с премиера – смешки и закачки, обещания. Кирова преди време се гневи, че повече от 10 години властта не си е мръднала пръста за Видинско и единствено давала обещания. Изведнъж обаче тя придобива религия в Борисов, прегръщат се и сюжетът се обагря в розово…

Преди време имаше лаф: Борисов ги намира на бензиностанции. Вече и по пътищата...

Марчева е удовлетворена – супер изявление се получи. Само дето не помни да попита новопопартийчената какво мисли за чекмеджето с милионите и златните кюлчета в него. За Мата Хари и „ човешките му потребности “. За „ простата кърджалийска п…а “, отнасящо се до ръководителя на Народното събрание. За „ е..л съм ги с 200 “… За всички последни места, които България е окупирала в статистиките за качеството на живот, ниски заплати и пенсии, неприятно опазване на здравето, първи по смъртност и заболеваемост, обезлюдяването на видинския край през последните над двайсет години и изключително през последните 11 от тях. За неналичието на вложения цяло десетилетие в този район.

Иначе Роси щяла да продължи да бъде сериозна. Направо й повярвах.

А Жени топло се усмихва. И на нея повярвах, че е добър водещ и публицист. Журналист ли споделих?

Емил Азар

П.П. „ Видинчанка с поръчково „ Бентли “ и близки връзки с Таки – в партията на Слави, взела участие в меле пред екип на „ Уолстрийт Джърнъл “ “. Това е заглавие от непристойно непосредствен до Борисов уебсайт и се отнася за Росица Кирова. Сега Роси е лидер на листата на ГЕРБ и към този момент е доста готина, почтена и най-важното – отговаряща на критериите на Б.Б. и партията му да е в Народното събрание. Скоро може да забележим Роси и в реалити шоу – към този момент е „ звезда “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР