Водещата на сутрешния блок по bTV поизпоти шефа на Димитър

...
Водещата на сутрешния блок по bTV поизпоти шефа на Димитър
Коментари Харесай

Близо час Цънцарова поти шефа на Митьо Очите! Заля го с неудобни въпроси, а той отсече: Ще прекъсна разговора с вас!

Водещата на утринния блок по bTV поизпоти шефа на Димитър Желязков с неуместни въпроси, на които той се запъна и ядоса. Тя попита дали децата на Иван Владимиров имат нещо общо с назначението и следствието на Очите, откакто има такива клюки.

Владимиров е безапелационен, че синът му няма никакво отношение по назначението на Очите във фирмата „ Аркус – Сигурност Бургас ”, макар, че го познава. Той сподели, че доста от дълго време е щял да опише тези неща, в случай че са желали, написа Блиц. 

" Вие сте били търсени от медиите и преди и в случай че искахте, можехте да говорите ", отсече Цънцарова. 

" Мен никой не ме е търсел в никакъв случай ", отговори Владимиров, като последва учудена физиономия от страна на русата водеща.  

Тя пожела да се върнат към обстоятелствата. " Синът ви е бил началник на пандиза, а вие сте били началник на престъпния отдел на полицията в Бургас. И двамата сте свързани с Димитър Желязков, който е водач на формация за опиати ", изясни тя и попита дали това е някаква случайност.  

" Имаме над 300 чиновници и са минали повече от 1000 индивида при нас. Значи ли, че в случай че някой направи нещо, аз би трябвало да нося отговорност за действията му ", попита ядосано Владимиров, само че Цънцарова не спря да рови в раната и продължи с въпрос към длъжността на щерка му и дали тя е обвързвана с следствието на Очите.   

" А щерка ви, която е правист консулт в престъпния отдел на полицията, работила ли е в следствието на незаконната група на Очите ", пита тя. 

Шефът на Желязков стартира да шикалкави, пробвайки се да избегне съответния отговор на въпроса, до който в последна сметка се стигна.

" Тя се занимава с доста далечни неща от проверяващите функционалности. Искате да внушите на вашите фенове, че цялата работа е обвързвана и навързана, без да имате визия по какъв начин стоят нещата ", тросна се той.  

Водещата попита още веднъж непосредствено дали щерка му работи в полицията и дали е водила следствието по делата на Желязков. 

" Нещо за внуците няма ли да ме питате? Може да имате някаква информация и за тях ", заяде се шефът на „ Аркус – Сигурност Бургас ”, само че Цънцарова му даде време да отговори и на въпроса. След няколко минути той съобщи, че ще прекъсне диалога с медията. 

" В нашата компания няма бъдеще за него ", отсече за край той. 

" Дъщеря ми работи в полицията като правист в дирекция - Бургас, която се занимава с всички други битови, ежедневни и общи неща. Не е работила за следствието на Желязков, нито за атентата му. Тя просто няма такива функционалности ", безапелационен е той. 

Владимиров разкри, че познава общинския съветник Бенчо Бенчев от доста години. Определи го като великодушен човек, който е помагал на доста хора и разясни: " Не приказвам за финансиране на партии, тъй като последните дни всичките медийни старания бяха ориентирани към това кой имал и кой нямал черна каса ". 

Водещата продължи да задава непосредствено въпросите си, а Владимиров ги дефинира като " прекомерно наивни " и съобщи, че ще прекъсне диалога с медията.

" В нашата компания няма място към този момент за него ", изрично закри изявлението си той. 

Напрегнатият диалог сред Цънцарова и шефът на Димитър Желязков продължи близо час.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР