Водещата на Студио Хъ по 7/8 тв Катя Илиева се

...
Водещата на Студио Хъ по 7/8 тв Катя Илиева се
Коментари Харесай

Катя Илиева: Ще е жалко, ако депутатите пак не разберат, че хората са ги изпратили в бялата сграда с едничка вяра за няколко простички неща

Водещата на " Студио Хъ " по 7/8 тв Катя Илиева се обърна към депутатите, които на следващия ден ще заемат местата си в идващия парламент: 

" Часове ни разделят от старта на първото съвещание на новото 49-то Народно заседание. Вероятно бързо ще се стопи първичната суетност и еуфория, с цел да направи път на рутинните задания и огромните упования. А те са свързани най-много с разрешаването на съществени проблеми. Утрешният ден е претрупан с голяма символика.

От метода, по който ще бъде определен ръководителят на Народното събрание, ще проличи до каква степен националните избраниици са си взели поука от грешките в предишни парламенти. И дали са подготвени да загърбят егото си в името на нещо надалеч по-ценно и значимо като ползите на българския народ.

За да изпъкнат пред своите съперници, политическите ни водачи постоянно акцентират една или друга историческа персона. И с цел да вляза в техния звук, ще им припомня една мисъл на Уинстън Чърчил:  " Всички велики неща са елементарни, а някои от тях могат да бъдат изразени с една единствена дума: независимост, правдивост, чест, състрадание, вяра ". Ще е тъпо, в случай че депутатите не схванат, че до в този момент хората са ги изпращали в бялата постройка с едничката религия, че ще им се случат тези няколко простички неща най-сетне ". 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР