Водещата на „Събуди се“ Марина Цекова разкри пред зрителите на

...
Водещата на „Събуди се“ Марина Цекова разкри пред зрителите на
Коментари Харесай

Щастлива вест: Марина Цекова е в очакване на второто си дете!

Водещата на „ Събуди се “ Марина Цекова разкри пред феновете на предаването щастлива вест. Журналистът на NOVA показа, че е в очакване на второто си дете!

„ С екипа на „ Събуди се “ спестихме една дребна детайлност. И тя е, че водещата на това предаване от няколко месеца не е сама. Време е да обърна внимание на същински значимите неща в живота и да им се посветя, с изключение на на работата си, която доста обичам “, показа Марина.

Тя благодари на феновете за доверието през последната година. „ Огромни благодарности и към екипа на предаването за всичко, което направиха за мен и за нас през тази една година. Няма да го не помни “, добави Марина Цекова.

Екипът на „ Събуди се “ изненада водещата с прочувствен привет от нейния сътрудник и другар Наталия Луценко. Марина Цекова посвети специфичната си премия на телевизионните оценки „ Свети Влас “, която получи при започване на юни, точно на украинската журналистка, която всеки ден отразява военните дейности в родината си.

Наталия Луценко благодари на Марина Цекова освен за вярното и дългогодишно другарство , само че и за безкомпромисния професионализъм и поддръжка.

„ Никога не остана безразлична към протичащото се и аз съм ти вечно признателна. Изненадата ни беше голяма, когато посвети телевизионната си премия на мен и на всички украински публицисти. Това ми сподели за следващ път, че ти си съпричастна към всичко, което претърпяваме сега и разбираш какво предизвиква тази война в Украйна. Но в този момент е време да се погрижиш за себе си и за твоето прелестно дете, което скоро ще види света. И тъй като ни гледа цяла България, желая да кажа, че ти си един от най-хубавите експерти, които познавам и не се колебая, че в първия миг, в който можеш да се върнеш на екран, ти ще го направиш “, описа Наталия Луценко.

Марина Цекова през днешния ден ще бъде специфичен посетител в предаването „ На фокус с Лора Крумова “.
 10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР