Водещата на политическо–коментарното предаване Референдум“ по БНТ Добрина Чешмеджиева е

...
Водещата на политическо–коментарното предаване Референдум“ по БНТ Добрина Чешмеджиева е
Коментари Харесай

Водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева показа топ тяло и сочен бюст

Водещата на политическо–коментарното предаване „ Референдум “ по Българска национална телевизия Добрина Чешмеджиева е доказателство, че забележимото не е същинско. В живота 44-годишната Добрина няма нищо общо с екранния си имидж. Пред камерите тя е със скучни строги костюми, а усмивката рядко озарява лицето й. В живота тя е тъкмо назад на облика от екрана. Добрина е купонджийка, чест клиент на нощни заведения, в които се появява в елегантни рокли с гол тил, а от време на време и с къси панталони, твърди " Галерия " без да се базира на съответен източник.

На фотография от плажа се вижда, че водещата, която през април ще чукне 45, има забележителна фигура за възрастта си – стройни крайници и апетитен бюст. Единственият й минус е дребното коремче, което съумява да скрие с подобаващи тоалети.

Независимо от атрактивната си визия Чешмеджиева към момента не е публично обвързана. Пред приятелки споделя, че е прекомерно свободолюбива и не си показва, че животът й ще се затвори сред четири стени до печката, брачен партньор и дете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР