Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич лети на

...
Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич лети на
Коментари Харесай

Ани Салич разцъфна заради любовник! Новинарката и новият й мъж отмарят в 4-звезден спа хотел в Сандански

Водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич лети на крилете на любовта с ново завладяване, научи HotArena .

Новият мъж в живота на телевизионерката е очевидно по-млад от нея с няколко години. Все още не е ясно кой тъкмо е той и с какво се занимава, само че явно е състоятелен мъж, писа „ Уикенд “.

След тежкия бракоразвод с някогашния си брачен партньор Бранко, новинарката безусловно разцъфна. 48-годишната благоевградчанка наподобява зашеметяващо и е свалила минимум 10 кг . Екранната партньорка на Ники Дойнов е очевидно подмладена и освежена. Оказа се, че повода е в новия й ухажор . Двамата били видяни предишния уикенд да отмарят в 4-звезден хотел в Сандански . Неслучайно Ани избрала за сантименталната отмора скътан фамилен хотел, където да не се набива на очи. Персонала обаче незабавно разпознал звездата на Нова телевизия. Мълвата, че Салич и незнайно за необятната публика гадже са отседнали в дребния хотел, незабавно се разнесла из Сандански. 

Първите клюки, че в спалнята на Ани към този момент не е безшумно, се появиха към Новогодишните празници. Тогава водещата разгласява в персоналния си профил във Facebook признателност на мъжа, който я обича , без да загатва името му. Покрай празника на влюбените – Свети Валентин, Салич още веднъж се изкуши и пусна в интернет фотография на бутилка скъпо алено вино и две чаши, сложени върху легло – сигурен знак, че е отпразнувала 14-ти февруари с обичания мъж. 

Още предходната година Ани почнала да се показва с моминската си фамилия Валеова, само че по гледище на управлението на Нова телевизия, изписвали на екран семейството, с което е добила известност – Салич. Макар че връзката на тв водещата не била единствено мимолетна случка, тя не платирала да минава още веднъж под венчило поради порасналите си деца. От брака със сръбския си брачен партньор Бранко новинарката им има 18-годишен наследник Лазар и 11-годишна дъщеря Хана. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР