Водещата на „Море от любов“, която някога събра толкова много

...
Водещата на „Море от любов“, която някога събра толкова много
Коментари Харесай

Тъжната истина за килограмите: Какво направи Наталия Симеоно...

Водещата на „ Море от обич “, която в миналото събра толкоз доста двойки в паметното си предаване, не може да се похвали с щастлива връзка в персоналния си живот. „ Сама съм, нямам мъж до себе си “, разкри в изявление русокоската, която на млади години минаваше за една от най-красивите българки.

„ Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да приказвам за персоналния си живот, нито за нещата, които стават към мен “, изясни сладкодумната Наталия.

Една от най-обсъжданите й връзки е тази с рокаджията Станислав Сланев-Стенли. Двамата дълги години бяха скарани, само че с днешна дата са затоплили връзки. Със Стенли, с изключение на гаджета, бяха и креативен тандем при започване на 90-те. Симеонова бе създател на текстовете на всички шлагери на артиста от албумите „ Сълзите на скитника “ и „ Пътят към храма “, само че го заряза поради Денис.

„ Гаранция в любовта няма, само че тя в действителност е призвана да избави света, прави ни по-добри от самите нас даже. На вълните на любовта човек е по-одухотворен, по-смирен, по-романтичен, по-идеалистично надъхан, по-склонен да прости, по-склонен да открива в другия единствено положителните му страни “, безапелационна е някогашната самодива на любовта.

За себе си обаче твърдо декларира, че в никакъв случай не би се омъжива наново. Тя имаше дълга и сложа връзка с продуцента Денис, който седи зад предаването „ Търси се “ и който от години прави бизнес с внос-износ в Америка. Двамата са на върха на славата си през 1999 година, когато подвигат приказна женитба, откакто преди нея са живели седем години дружно. Същата година в Америка се появява и щерка им Вики. По това време русокоската е водеща на едни от най-известните излъчвания.

Разривът идва, когато той й споделя, че е влюбен в друга, а тя се затваря у дома и качва килограми. Така и не се развеждат, въпреки че Денис живее с няколко хубавици на фамилни начала. „ Моето семейство не е обичайно “, изяснява без терзание тя. „ Приела съм духовното наличие на Денис в целия ми живот, без значение по какъв начин се развива физически връзката ни през тези повече от 20 години. Той остава непостижим в визиите ми за мой сътрудник, без да е идеалният мъж. Просто в него съм разкрила своята половинка, своята сродна душа “, признава мощната връзка със брачна половинка си Наталия. Категорична е, че има вяра в мощните фамилни полезности и въпреки те да са в рецесия сега, към момента са живи, написа „ Минаха години “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР