Водещата на ежедневното сутрешно шоу „На кафе“ по Нова тв

...
Водещата на ежедневното сутрешно шоу „На кафе“ по Нова тв
Коментари Харесай

Гала се съблече по цици и забърка голям скандал на Малдивите /снимки/

Водещата на ежедневното утринно шоу „ На кафе “ по Нова тв Гала съумя да сътвори лют скандал от лятната си екзотична отмора на Малдивите. Блондинката от Плевен, която е на 52, бе снимана по монокини от личния си мъж Стефан.
Гала е застрашена от санкция от 3000 евро за голотиите си, които вее на Малдивите. Там нудизмът е строго неразрешен, управляващите не позволяват дами да се щемпел по голи гърди
Краткото видео от плажа на Малдивските острови, оповестено от Стефан, сподели за момент стегнатите гърди на Гала, които явно са претърпели хирургическа намеса. По-късно видеото бе изтрито от Стефан Галкин, както в телевизионните среди е прочут мъжа до известната водеща на „ сапуненото “ утринно шоу „ На кафе “.
Оказа се, че нудизмът на Малдивските острови е строго неразрешен и всички туристи категорично са предупреждавани още при идването си на райското кътче да съблюдават разпоредбите за обичайно плажно и вечерно облекло, написа lupa.bg.
Освен предизвестието, десетки табели на британски, съветски и немски език, забодени из пясъчните линии, сигнализират, че нудизмът се санкционира с санкция, равняваща се на 3000 евро, а рецидивистите в нудизма дори могат да бъдат предварително помолени да изоставен Малдивските острови.
„ На Малдивите са доста по-толерантни от управляващите в Дубай, само че въпреки всичко и това е мюсюлманска страна и държат дамите да не се пекат по монокини. Миналото лято няколко рускини бяха помолени да изоставен и солено санкционирани поради неспазването на закона “, разкрива родна баровка, годишно ваканцуваща на Малдивите.
Дали Гала е била пипната от управляващите на Малдивите и санкционирана за закононарушението си, остава мистерия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР