Водещата логистична компания DACHSER навлиза на пазара на пратки за

...
Водещата логистична компания DACHSER навлиза на пазара на пратки за
Коментари Харесай

DACHSER и Transpress навлизат на пазара на пратки за физически лица у нас

Водещата логистична компания DACHSER навлиза на пазара на колета за физически лица у нас посредством разширение на партньорството си с българската Transpress.  До момента взаимната активност на двете компании бе ориентирана напълно към бизнеса, само че след смяната в средата поради COVID-19 пандемията с динамичното развиване на онлайн търговията и преориентирането към работа от у дома, тактиката е ревизирана. Така от януари в границите на пилотен план към този момент се оферират доставки от компании в Европа за физически лица в България и от компании у нас до физически лица в Европа. След записания триумф и висок интерес към услугата през последните месеци, от юни тя влиза публично и с цялостен потенциал в взаимното портфолио на двете на компании.

“Променената обстановка ни насърчи да бъдем гъвкави и да предлагаме нови работещи решения, които оказват помощ за определяне на сполучливата връзка сред бизнеса и хората. Вярваме, че ще можем да сме изключително потребни в нишата на по-големите колета за физически лица, каквито са да вземем за пример мебелите, спортното съоръжение и техника ”, изяснява Веселин Стоянов, създател и шеф на българската транспортно -логистична компания Transpress.

Предварителното изследване и разбор демонстрира, че на пазара липсва предложение на съответни услуги тъкмо в сегмента на по-големите от общоприети куриерски колета над 31,5 кг до физически лица. С обединяването на потенциала и експертизата на DACHSER и Transpress потребителите към този момент могат да получат по-добри условия, съкратени периоди, както и спомагателни варианти като доставка до етаж, разясняват от двете компании.

" Вярваме, че ще предложим едно дълго чакано съответно решение, като по едно и също време ще зарадваме хората с комфортна и бърза услуга, и ще помогнем на бизнеса да се развива сполучливо в ерата на онлайн извършването на покупки. ”, безапелационен е Веселин Стоянов. Доставките за физически лица е поредна стъпка в развиването на сполучливото съдействие сред DACHSER и Transpress, което започва през 2008 година. Transpress обслужва интервенциите на DACHSER както в България, по този начин и в Македония, Албания и Косово. Със средногодишен растеж на оборота от 15% в мрежата на DACHSER българската компания е един от най-бързо разрастващите се сътрудници на логистичния водач.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР