Водещата френска дермокозметична компания NAOS, стояща зад брандовете BIODERMA, ESTHEDERM

...
Водещата френска дермокозметична компания NAOS, стояща зад брандовете BIODERMA, ESTHEDERM
Коментари Харесай

NAOS обяви новия Изпълнителен директор на българския филиал

Водещата френска дермокозметична компания NAOS, стояща зад марките BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, е с нов Изпълнителен шеф за България от месец април. Управлението на бизнеса в България се поема от Симона Попова, маркетинг специалист и дълготраен кадър на компанията.

Попова се причислява към NAOS през 2017 година, като Маркетинг и Дигитален шеф. След поредност от триумфи в развиването на компанията както в България, по този начин и зад граница, през последните две години тя заема позицията Регионален Маркетинг и Оперативен шеф за Централна и Източна Европа за марката ETAT PUR.

Симона има бакалавърска и магистърска степен в региона на маркетинга и мениджмънта, специализация в реномирания университет „ Джонс Хопкинс “ в Съединени американски щати и сполучливо приключен Майсторски клас по Маркетинг към ESADE Business School в Испания. В над шестнадесетгодишната си кариера Симона е работила за достиженията на голям брой локални и интернационалните марки в областта на маркетинга, продажбите и рекламата – скъп опит, с който ще способства и в новата си роля.

„ Вярвам, че Симона ще продължи сполучливото развиване на компанията в България и ще утвърди лидерската ни позиция на пазара, съхранявайки полезностите ни. За нас методът, по който вършим бизнес, е от извънредно значимо значение. Партньорският, етичен и транспарантен метод е отличителната ни линия “, сподели Мира Драганова, Global Managing Director на NAOS, във връзка смяната.

Начело на българския филиал на NAOS Симона Попова ще управлява стратегическото ръководство и активността на компанията в България. „ Уверена съм в полезностите и правилата на NAOS и в това какъв брой значимо е да ги отстояваме при провокациите и опциите на бъдещето. Заедно с надарения екип на NAOS можем да реализираме всичките си цели “, споделя за бъдещите си проекти новият Управител на NAOS в България.

Следвайки визията на Жан-Ноел Торел, създател и президент на NAOS, че утопията е най-хубавият метод да променим света, Симона Попова счита да продължи политиката на компанията, известна със своите нововъведения в грижата за кожата. Със своите 40 години опит, NAOS се е наложила като пионер в екобиологията. Поставяйки под въпрос статуквото на промишлеността за хубост, водещата козметична компания проектира, създава и предлага артикули за грижа за кожата и здравето, употребявайки неповторим метод, посредством който се укрепват естествените механизми на организма.

Освен със своите нововъведения, NAOS е известна и с публично значимите дела, зад които застава, както и даряването на част от приходите си. От 2018 година компанията е напълно благосъстоятелност на филантропския дарителски фонд Jean-Noël Thorel Foundation. Помагайки за възстановяване качеството на живот на хората и употребявайки своите опит и познания от дермокозметичната промишленост, през 2019 година лабораторията NAOS BIODERMA в партньорство с Института Кюри отваря център за грижи и проучване на страничните резултати от лекуването на рак върху кожата. През същата година фондацията на NAOS финансира и изследователска стратегия, ориентирана към създаване на превръзка, насърчаваща регенерацията на кожата в изгорени зони.



Следвайки световната политика на NAOS за възстановяване качеството на живот, българският филиал за поредна година инициира събитие в София, с което да насърчи повече дами да стартират да се грижат за здравето си и посредством спорт. Шестото издание на бегаческото съревнование ще се организира на 15 юни със старт от НДК. 20% от средствата от таксите за присъединяване ще бъдат дарени на Сдружение „ Деца с онкохематологични болести “, което NAOS поддържа от 2018 година „ Когато стартирахме BIODERMA Women’s RUN през 2019 година искахме да покажем, че бягането е налично за всички и се радваме, че успяхме да го превърнем в събитие, което се чака с неспокойствие “, споделя за благотворителната спортна самодейност, проведена взаимно със Спортен клуб „ Бегач “, новият Изпълнителен шеф на NAOS за България – Симона Попова.





Още за NAOS можете да научите от, както и от обществените мрежи, и.

За контакти и повече информация:

(+359 2) 439 3939

Мисията на NAOS е благодарение на науката и нововъведенията да дава артикули, които да подобрят качеството на живот на хората. Грижата към индивида и образованието са основата, върху която NAOS гради своята обществено виновна акция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР