Водещ дилър на наркотици, организирал разпространението на дрога на територията

...
Водещ дилър на наркотици, организирал разпространението на дрога на територията
Коментари Харесай

Водещ дилър на наркотици е задържан в Пазарджик

Водещ дилър на опиати, провел разпространяването на дрога на територията на Пазарджик е арестуван от чиновници на локалното полицейско ръководство, заяви представителят на регионалната полицейска дирекция Мирослав Стоянов. 23-годишният Стефан Т. е задържан при двудневна интервенция, извършена във вторник и сряда, след дълга оперативна разработка.

При обиск в гаражно помещение, употребено от дилъра в началото били открити към 31 грама суха листна маса, която реагирала позитивно на марихуана. Последвало претършуване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали на още 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин. В рамките на интервенцията служителите на реда направили и инспекция в офис на куриерска компания в Пазарджик.

Там била открита пратка, предопределена за Стефан Т., в която имало съвсем 210 грама зелена листна маса, която реагирала позитивно на синтетичен канабиноид. В хода на следствието абсолютно е уставено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и околните села. Той е арестуван в началото за 24 часа, само че в следствие прокуратурата е удължила този период със 72 часа.

Очаква се от държавното обвиняване да изискат от съда непрекъснат арест за наркопласьора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР