Водачката в схемата Юлия Гьоргес (Германия) отпадна на четвъртфиналите на

...
Водачката в схемата Юлия Гьоргес (Германия) отпадна на четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Гьоргес се сбогува с Москва на четвъртфинал

Водачката в схемата Юлия Гьоргес (Германия) отпадна на четвъртфиналите на шампионата по тенис на WТА на червени кортове в съветската столица Москва с награден фонд 750 хиляди $. Бившата номер 10 в света Гьоргес загуби от 17-годишната Олга Данилович от Сърбия с 3:6, 3:6 за 77 минути. 17-годишната Данилович попадна в главната скица като " щастлива губеща " от квалификациите и за първи път в кариерата си доближава до полуфинал на шампионат на WТА.

В спор за място на финала Данилович излиза против номер 5 Александра Саснович (Беларус). Саснович доближи до полуфиналите без игра след отвод на съперничката й и трета сложена Анастасия Севастова (Латвия) заради травма. 17-годишната Анастасия Потапова също продължава напред в шампионата.

Получилата " уайлд кард " представителка на домакините, която в първия кръг отстрани първата ракета на България Виктория Томова, завоюва на четвъртфиналите против сънародничката си Валентина Ивахненко с 1:6, 6:3, 6:2 за 1:37 час. Потапова също ще играе за първи път в кариерата си на полуфинал на шампионат на WТА. На полуфиналите рускинята среща Тамара Зиданшек (Словения), която победи Лаура Зигемунд (Германия) с 6:3, 6:4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР