Водачите, пътуващи по пътя Храбрино - Бойково продължават вечер да

...
Водачите, пътуващи по пътя Храбрино - Бойково продължават вечер да
Коментари Харесай

Шофьори: Пътуването от Храбрино към Бойково е “руска рулетка“, заради липсата на маркировка

Водачите, пътуващи по пътя Храбрино - Бойково не престават вечер да карат " на сляпо ". Там към момента липсва каквато и да е хоризонтална пътна маркировка и пътуването вечер е като съветска рулетка. В тъмната част от денонощието минаването по пътя е въпрос на шанс – неприятното положение на настилката и съществуването на завои са сериозна причина за случай, алармират читатели на  TrafficNews.
Прочетете още
За страдание това не е първия материал по проблема, но  към момента няма никаква интензивност от страна на АПИ. 

 „ Вечер прекосяваме на магия. Няма никаква маркировка, това е балкански път с доста завои. Районът е обичана дестинация за пловдивчани, тъй като е покрай града и доста хора имат вили в селцата. Това прави пътя още по-натоварен.  Особено в летния сезон " предизвестяват водачи. 

Припомняме, че ремонтът на пътя, водещ в посока обичаните на пловдивчани родопските села Дедово, Бойково, Ситово и Лилково започва през 2021 година. Трасето от години беше в доста неприятно положение, като най-критичен бе секторът на изхода на село Храбрино. Там асфалт съвсем липсваше, пътят беше пропаднал, на големи дупки, талази и неравности.

След доста забавяния към днешна дата секторът е ремонтиран и асфалтиран, само че не е приключен.

 



 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР