Водачи, употребили алкохол, установиха служители на РУ – Велико Търново

...
Водачи, употребили алкохол, установиха служители на РУ – Велико Търново
Коментари Харесай

Пиян зад волана пипнат след сигнал за рисково шофиране във Велико Търново

Водачи, използвали алкохол, откриха чиновници на районно управление (на МВР) – Велико Търново и Свищов, оповестиха от ОДМВР - Велико Търново. В събота в 00,22 ч. в районно управление (на МВР) – В. Търново е получен сигнал за движещ се по ул. «Магистрална» в регионалния град лек автомобил " Фолксваген Поло ", рисков за останалите участници в придвижването.

Минути по-късно автомобилът е бил спрян от екип на полицията. Водачът – 53-годишен мъж от Русе, е пробван за приложимост на алкохол, апаратът е отчел 2,08 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.

В петък следобяд в Свищов е осъществена инспекция на лек автомобил " Фолксваген Голф ", с румънска регистрация, ръководен от 44-годишен румънски жител. При инспекция за приложимост на алкохол, апаратът е отчел 1,69 промила. Той е дал кръвна проба за химичен разбор. Срещу него е стартирано бързо произвеждане. Привлечен, е като обвинен, наложена му е мярка за неотклонение «парична гаранция», в размер на 1000 лева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР