Вълната от нови новобранци като Кейтлин Кларк, Ейнджъл Рийз и

...
Вълната от нови новобранци като Кейтлин Кларк, Ейнджъл Рийз и
Коментари Харесай

Продажбите на билети за WNBA в StubHub са се увеличили с 93%. Асата, Кейтлин Кларк и завръщащите се звезди подхранват възхода

Вълната от нови новобранци като Кейтлин Кларк, Ейнджъл Рийз и Камила Кардосо и завръщането на известни играчи Аджа Уилсън и Келси Плъм от защитаващия купата Лас Вегас Ейс доведоха до невиждано търсене на игри на WNBA в една от най-големите платформи за препродажба на билети в света.

StubHub разгласи продажбите си за игри на WNBA към сряда с 93% повече спрямо предишния сезон. Увеличението последва рекордните продажби на StubHub за женския шампионат на NCAA и за финалите на WNBA през 2023 година, сподели представителят Адам Будели.

Най-голямото търсене на билети беше за Aces, които са домакини на три от 10-те най-продавани игри. Останаха общо шест сезонни билета за Aces, започващи от $906 за 20 домашен мача. Общите продажби на Aces са се нараснали съвсем три пъти (със 190%) спрямо това време преди година.

The New York Liberty, с присъединяване на MVP за 2023 година Breanna Stewart, бяха вторият най-търсен тим с продажби до 30%.

The Indiana Fever, който избра Кла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР