Водачи на автомоболи по АМ Тракия се чудят и мигат

...
Водачи на автомоболи по АМ Тракия се чудят и мигат
Коментари Харесай

Потрес! Какво прави дете на АМ Тракия

Водачи на автомоболи по Автомагистрала Тракия се чудят и мигат дали това, което виждат, е истина.

Шофьор с 12-годишно дете в скута кара със 120 км/ч по автомагистрала " Тракия ". Инцидентът се е случил на 18 май, заяви bTV. 
-->
На видеозаписа се вижда, че те се движат в лявата изпреварваща лента на автомагистралата. Мъжът, който е снимал видеото - Свилен Иванов, описа пред bTV, че прибирайки се в София от Бургас, при изпреварване на кола край Карнобат, е забелязал, че на предната седалка на автомобила се вози дете:

" Намалих, с цел да видя дали това, което виждам, е истина. Продължих и взех решение да не се занимавам, само че видях, че автомобилът почва да прави маневри от лявата в дясната лента и да изпреварва тирове. Намалих, снимах клипчето, и се обадих на 112. "

Иванов счита, че детето е карало в продължение на 15 минути и най-малко 20 километра, тъй като компактно е следвал колата. " Имаше луда гонка по улиците на Карнобат. През цялото време държах връзка с дежурния от 122 и дежурния в полицейското ръководство. Бащата не спираше на знак " Стоп " от полицейските чиновници ", съобщи той. 

В последна сметка полицията е съумяла да спре безотговорния татко. Оказва се, че той е добре прочут на управляващите - книжката му, както и тази на брачната половинка му, са били отнемани неведнъж поради шофиране в нетрезво положение.  

" През цялото време той се опитваше да убеди служителите на реда, че е карал със 120 км/ч, а не със 140 км/ч, което било обикновено. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното дете ", сподели още Свилен Иванов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР