Водачът във Висшата лига Манчестър сити взе преднина срещу Бристол

...
Водачът във Висшата лига Манчестър сити взе преднина срещу Бристол
Коментари Харесай

"Манчестър сити" измъкна труден обрат в полуфинала за Купата на лигата

Водачът във Висшата лига " Манчестър сити " взе преднина против " Бристол сити " след първия мач от полуфиналите за Купата на лигата. " Гражданите " направиха сложен поврат за 2:1 против " червеношийките ".

Гостите, които към този момент отстраниха три тима от елита, в това число и " Манчестър юнайтед ", поведоха с гола от дузпа на Боби Рийд. След почивката " Манчестър сити " реализира обрата с попаденията на Кевин де Бройне и резервата Серхио Агуеро, отбелязал в 92-ата минута.

В другия полуфинал се срещат " Челси " и " Арсенал ". Първият епизод от лондонското дерби е в сряда от 22.00 ч. на " Стамфорд бридж ". Реваншите са на 23 и 24 януари.


© Reuters

През първата част положителните благоприятни условия бяха малко. В средата на полувремето след неточност на отбраната на гостите Кевин де Бройне стреля мощно, само че Филдинг мазета.

В последните секунди преди почивката " Бристол сити " съумя да поведе. Съдията даде дузпа за " червеношийките " за нарушаване на Джон Стоунс, а Боби Рийд даде преднина на тима си. " Гражданите " имаха опция да изравнят незабавно. Рахим Стърлинг беше изведен самичък против вратаря и го трансферира, само че футболист на противника почисти с глава от голлинията.

След почивката елитният тим се впусна в офанзива в търсене на гол. Домакините започнаха да основават благоприятни условия, като имаха няколко доста положителни положения.

Изравнителният гол пристигна в 55-ата минута. Тогава Стърлинг върна към Де Бройне, който стреля мощно и вкара.

Натискът на домакините се усили. След серия несполучливо приключили офанзиви се стигна до 92-ата минута, когато Агуеро беше изтърван в наказателното поле и засече от близко центриране на Бербардо Силва.

Преди няколко дни воденият от Хосеп Гуардиола тим направи поврат и против " Бърнли " за Купата на Англия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР