Водачът в Премиер лигата на Русия рискува да изпусне първото

...
Водачът в Премиер лигата на Русия рискува да изпусне първото
Коментари Харесай

Неочаквана засечка за Спартак М

Водачът в Премиер лигата на Русия рискува да изпусне първото място след 13-ия кръг. Тимът на се препъна против и загуби с 0:1 на личния си " Откритие Арена ". вкара единствения гол в 26-ата минута, а в последния четвърт час гостите удържаха пренината си с човек по-малко, откакто червен картон получи.

Тедеско беше осъден и в негово неявяване тима водеше помощникът му Андреас Хинкел. остана на пейката, а офанзивата поведоха и. Понсе пропусна от добра позиция в 16-ата минута, а малко по-късно беше блокиран момент преди да шутира.
В средата на първата част опита нещо приблизително сред центриране и удар, а Мамаев единствено подложи крайници си и прати топката във вратата на. До почивката домакините бяха комплицирани и не можаха да отговорят уместно.

С появяването на Алексндър Соболев Спартак заигра с трима чисти нападатели. В 52-ата минута точно Соболев беше покрай изравнителен гол, само че стреля на сантиметри от гредата. Кокорин влезе в 65-ата минута вместо Понсе, само че с нищо не оказа помощ на тима си.

Ну и по обичаи, епт!
— Football Club Rostov (@rostovfc) Четвърт час преди края Хаджикадунич, който към този момент имаше жълт картон, фаулира и беше изпъден. Малко по-късно Джордан Ларсон пропиля най-хубавата опция за Спартак, само че и намесата на вратаря заслужава хвалба.

Загубата е едвам втора за Спартак от началото на сезона. " Червено-белите " имат 27 точки, само че вторият е с 25 и мач по-малко. пък може да се изравни с московчани, в случай че победи. Ростов е 4-и в подреждането.

Премиер Лига 13 кръг, събота 31 октомври  Спартак Москва 0:1краен резулат  ФК Ростов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР