Водачът на листата на Възраждане“ за Велико Търново Станислав Стоянов

...
Водачът на листата на Възраждане“ за Велико Търново Станислав Стоянов
Коментари Харесай

Станислав Стоянов, Възраждане: Хората да излязат да гласуват, България го заслужава

Водачът на листата на „ Възраждане “ за Велико Търново Станислав Стоянов се обърна с апел към гласоподавателите: „ Хората би трябвало да излязат да гласоподават, тъй като България го заслужава. “

Категоричен е, че в центъра на политиката у нас би трябвало да е ползата на нацията, а законите да се вършат за хората, а не за политиците.
-->
Бизнес анализаторът и лидер на листата на " Възраждане " за 4 МИР Велико Търново Станислав Стоянов е измежду учредителите на партията през 2014 година

Разочаровани от неналичието на положителни хрумвания в политиците и незаинтересованост по отношение на проблемите на хората, дружно с Костадин Костадинов и съидейници основават политическа групировка. В центъра ѝ слагат българския народен интерес и добруването на нацията. Поглеждайки обратно, осъзнава в действителност какъв брой бодлив път е трябвало да изминат, с цел да се преборят дружно като една организация -  „ Възраждане “ с всевъзможни фактори, целящи да ги стъпчат и да не им дадат късмет да завоюват доверието на хората.

Станислав е родом от Варна, само че е неразривно обвързван с Велико Търново, където е претърпял едни от най-хубавите си години. Дошъл тук като студент в остарялата столица и тя откраднала сърцето му. Завършил е във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “ бакалавърска степен по „ Приложна филология с френски и испански език ", а по-късно магистратура по „ Европейска интеграция “. В следствие надградил и с втора магистратура – „ Европейска обществена администрация “ от университета в Лиеж, Беглия.

Винаги се е вълнувал от политика, само че действително своя прощъпулник в тази сфера прави с „ Възраждане “.

„ Искахме да обособим групировка, която да прави нещо потребно за България. Много компликации и трудности преживяхме, с цел да се стигне досега, в който заявяваме желанието си да управляваме България, когато гласоподавателите ни гласоподават доверие. Ние ще преосновем България и ще я създадем такава каквато би трябвало да бъде – самостоятелна и просперираща, желано място за живот, работа и развъждане на деца за всички българи. Можем да създадем това, тъй като сме самостоятелни - зад партията не стоят непознати капитали, не сме нечий план. Залагаме на практичния метод, не робуваме на външни ползи и матрици. Макар дейна агитация да внушава, че сме съветски план, това мнение е неправилно и се насажда,  тъй като си разрешаваме рецензия към западните сили. За нас водещ е само българският интерес “, съобщи Стоянов.

Водачът на великотърновската листа посочи, че незабавно откакто стартира работа новото Народно заседание, групата на „ Възраждане “ ще предприеме незабавни начинания в редица посоки. Определи като най-належащи стабилизирането на газовите доставки, проектът за възобновяване и резистентност и  преустановяване на проекта за  въвеждането на еврото. По думите му това са проблеми, за които следва да се обсъдят точно и по които не може да се взимат прибързани решения, тъй като неправилни дейности биха излезли прекомерно скъпо на страната.

„ Планът за възобновяване е привързан със законови проблеми. Подписвайки го, ние се задължаваме да закрием към 40 % от мощностите на  съществуващите ни Топлоелектрическа централа. Това е компромис, който България не може да си разреши за каквито и да е средствата от Европейски Съюз “, акцентира той. 

Убеден е, че „ Възраждане “ има задоволително потвърдени специалисти и експерти във всички сфери и може да ръководи независимо. Няма да се търси коалиране с останалите партии, само че постоянно биха подкрепили положителните хрумвания при гласоподаване в Народното събрание.

Като кандидат-депутат от Великотърновска област показа, че ще работи за на три съществени локални целта Това са проблемите с водоснабдяването, транспортната съгласуваност,  чистотата на въздуха   и активността на „ Кроношпан “. Категоричен е, че всичко, което зависи от народните представители на партията за напредъка и богатството на района, ще бъде направено.

„ Хората са отвратени от политиката. Виждам, че не желаят да гласоподават и да избират повече, само че е належащо да отделят 15 минути да отидат до урните, тъй като това е отговорно държание. България го заслужава.

При срещи с хората те ни споделят за съществуването на следен избор, пазаруване на гласове и злоупотреби на идните избори, само че нямаме доказателства, с цел да го разкрием.

За да не допуснем купеният избор да дефинира, приканвам за висока изборна интензивност, да не демонстрираме незаинтересованост, тъй като след това ще се надигнем пред решения, които различен е взел за нас и бъдещето ни. Да гласуваме рационално за България е нещото, което може да предотврати това да плащаме за неточности на подвластни политици, които посредством измами се пробват да заемат депутатски кресла “, добави той.

Стоянов приканва хората да поддържат „ Възраждане “ с номер 14 в интегралната бюлетина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР