Водачът на листата на ГЕРБ в Плевен проф. Григор Горчев

...
Водачът на листата на ГЕРБ в Плевен проф. Григор Горчев
Коментари Харесай

Водачът на листата на ГЕРБ в Плевен се оттегля от НС: Продължавам пътя си в болницата

Водачът на листата на ГЕРБ в Плевен проф. Григор Горчев се отдръпва от Народното събрание. Това написа самият той в своя профил в обществената мрежа и прецизира, че дава път на младите, а неговият продължава в болничното заведение.

" Вашата поддръжка по време на отминалите две предизборни акции е най-ценното самопризнание за мен. Както към този момент споделих, точно вие - пациентите, сътрудниците, приятелите, с които съм всеки ден, ме убедихте да вземам участие в това предизвикателство. Благодарен съм на всички вас, които дадохте гласа си за мен. Беше необикновен късмет опцията да ви срещна, да беседваме, да науча толкоз доста ", декларира проф. Горчев.

По думите му той постоянно е давал път на младите.

" Знаете, още при започване на тази акция, обновихме листата и дадохме път на младите сътрудници, които да се отдадат на политиката с сила, умения и честност. Подкрепих изрично това решение. В работата си постоянно съм давал път на младите. Вярвам, че това е най-хубавото бъдеще за всички ни ", отбелязва той и продължава:

" Застанах с името си зад концепцията за положителна акция, зад хрумвания, които да оказват помощ на района. Абсолютно съм убеден, че това е правилният път - да се гради, а не да се разрушава. Вярвам, че сътрудниците, които ще положат клетва като депутати единствено след дни, ще работят да изпълнят обещаното ".

" Моят път продължава в болничното заведение, предан на пациентите и науката. Винаги съм подкрепял положителните хрумвания за България. Ще продължа да го върша с всичките си сили. Благодаря ви от сърце! ", написа професорът в края на поста си.

ЦИК е приела решение по импортираното от професор Григор Горчев заявление с искане да не бъде разгласен за депутат от кандидатската листа на коалиция с ГЕРБ-СДС в 15 МИР-Плевенски в изборите за народни представители на 11 юли тази година.

Така с решение от 14 юли ЦИК е почела желанието на професор Горчев и той няма да бъде разгласен за определен за депутат.

" Да, знаехме за отхвърли на професор Горчев. Проведохме доста дълъг диалог с него. Неговите аргументи са извънредно съответни и ние ги приехме. В последна сметка той дава път на младите. В същото време ще остане да оказва помощ, това мога да кажа, да, на ГЕРБ ", съобщи Валери Ласовски, регионален координатор на ГЕРБ в Плевен, пред БНР.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР