Водач системно блокира основна улица в ЖР Тракия с колата

...
Водач системно блокира основна улица в ЖР Тракия с колата
Коментари Харесай

Водач извършва системно нарушение с колата си в Тракия

Водач редовно блокира съществена улица в ЖР Тракия с колата си. За това алармира четец на TrafficNews , който постоянно вижда еднакъв автомобил, паркиран по метод, който пречи на преминаващите коли.
Прочетете още
Освен това мястото, на което всекидневно лидерът паркира, се намира на метри от районната община в квартала на бул. " Освобождение ", прибавя мъжът. Паркирането му пречи на водачите, искащи да завият надясно, защото автомобилът е огромен, а пространството малко.

„ Този наглец нерядко паркира перпендикулярно на пътя, заемайки две ленти. Отделно е със затъмнени предни стъкла. Ако някой различен спре по този начин, ще го вдигне паяк незабавно и ще му бъде спряна колата от придвижване поради затъмнените стъкла. За РВ6966ХР обаче няма проблем ”, написа читателят ни.

По закон ограничението на видимостта през челното, задното и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на лидера към пътя, както и понижаване на прозрачността им е неразрешено, само че все пак част от водачите си го разрешават.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР