Водач на лек автомобил "Пежо" със софийска регистрация ще бъде

...
Водач на лек автомобил "Пежо" със софийска регистрация ще бъде
Коментари Харесай

Водач е засечен да шофира със 140 км/час на пътен възел Диамант на Хемус

Водач на лек автомобил "Пежо " със софийска регистрация ще бъде санкциониран с 900 лв., откакто е засечен да кара на 28 декември със 140 км/час на пътен възел "Диамант " на автомагистрала "Хемус ", при ограничаване от 60 км/час. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен, след обобщаване на резултатите от откритите нарушавания на скоростните режими сред 23 декември 2020г. и 3 януари тази година.

За превишение на скоростта на същото място със 71 км/час различен лидер ще бъде санкциониран с 800 лв..

Следващото най-сериозно нарушаване на скоростните режими отвън обитаемо място, при ограничаване 60 км/час, е на водач, управлявал автомобил със 129 км/час. На лидера ще бъде публикуван електронен фиш в размер на 750 лв..

В обедните часове на 28 декември е открит и лидер на лек автомобил "Ауди " с шуменска регистрация, който минал по бул. "Симеон Велики " в града с 89 км/час, при позволени 50 км/час. За превишението на скоростта му е формиран електронен фиш, а санкцията му е в размер на 400 лв.. Същата санкция ще заплати и мъж от Шумен, който минал с автомобила си по булеварда с 86 км/час.

Общо 895 нарушавания на скоростните режими са открити от 23 декември 2020г. до 3 януари тази година от чиновници на бранш "Пътна полиция ", правили надзор на скоростта на територията на РУ- Шумен, прецизират от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

От 4 януари стартира работата на Единен център за обработка на нарушаванията към ГДНП. В първия стадий от активността му са включени пет регионални дирекции на полицията, сред които и ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен. В центъра ще бъдат издавани електронните фишове по открити с механически средства нарушавания на скоростта, допълват от пресцентъра на полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР