ВОбластната дирекция на МВР в Сливен се състоя работно съвещание

...
ВОбластната дирекция на МВР в Сливен се състоя работно съвещание
Коментари Харесай

Директорите на училища в Сливен на работно съвещание в ОД на МВР

ВОбластната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен се състоя работно заседание във връзка множеството електронни закани за сложени бомби в образователни заведения от тази заран.

В срещата взеха присъединяване комисар Станимир Колев, заместник-директор на ОДМВР – Сливен, комисар Димитър Кикьов, шеф на " Охранителна полиция ", заместник-областният шеф Антоний Андонов, началникът на Регионалния инспекторат на образованието Кристиана Добрева – Станкова и шефове на учебни заведения.

Пред ръководителите на образователни заведения комисар Кикьов обясни регламента за реакция при злоумишелни предизвестия и бомбени закани и акцентира, че всеки сигнал би трябвало да бъде адресиран към Министерство на вътрешните работи. Началникът на " Охранителна полиция " уточни още, че този правилник би трябвало да бъде прецизно спазван, без да се неглижират съответни обстановки.

В Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи е основан щаб за съответна реакция на днешната обстановка. Образувано е досъдебно произвеждане за определяне на лицето, направило действието. По случая се работи взаимно с Окръжна прокуратура Сливен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР