Внушенията, че Български възход е проект на президента, е опит

...
Внушенията, че Български възход е проект на президента, е опит
Коментари Харесай

Стефан Янев пак избухна: Аз да съм проект на Румен Радев? Обиждате президента!

" Внушенията, че " Български напредък " е план на президента, е опит да се разрушава имиджът на президента. Ако някой желае да свърже президента с дадена партия, дали с " Български напредък " или друга, значи, че или търси спор с президента, или прави мечешка услуга за това, тъй като сходен вид развиване на взаимоотношения и предоставяне на етикети, че това е негова партия, не е продуктивно за никого ". 

Така някогашният длъжностен министър председател и сегашен водач на " Български напредък " Стефан Янев избухна за следващ път в границите на няколко дни с нелогична мисъл. В опит да потвърди на слушателите на " Фокус ", че партията му не е инженерно произведение на президента, той на процедура призна, че сходни съждения са обидни за самия Радев. 

Относно рецесията в енергетиката Янев отново плаши с черни сюжети по какъв начин България е " изправена пред апетит и мраз заради липса на съответните доставки на газ ". Лидерът на " Български напредък " е на мнение, че този въпрос би трябвало да се реши допустимо най-бързо:

" Има разнообразни разновидности, има разнообразни благоприятни условия и аз в персонален проект мога да кажа, защото неотдавна официално съм политик, бил съм специалист, бил съм в разнообразни качества, имам задоволително контакти в чужбина. Ако продължаваме да се сърдим на " Газпром ", обричаме българския бизнес на колапс, а българските жители да стоят на студено ". 

Янев е на мнение и че България нямало за какво да се сърди на съветския газов колос.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР