Внучката на Виолета Донева, която я закла брутално преди 2

...
Внучката на Виолета Донева, която я закла брутално преди 2
Коментари Харесай

Убийцата на Виолета Донева: Обичах баба, но не ми даде пари, за да уча! Не искам в затвора


Внучката на Виолета Донева, която я закла брутално преди 2 седмици в дома й, към този момент е арестувана в полицейския арест. 18-годишната госпожица проговори за първи път след убийството на баба си.

„ Обичах баба, само че аз желая да продължа образованието си, а тя не ми даде пари. ”, отсече Ивет Стайкова.

Адвокатът й разкри пред съда, че ще упорства клиентката му да бъде освидетелствана, защото в предишното е имала пристъпи на психическо разстройство. По този метод той се пробва да избегне пандиза и да я настанят в психиатрична клиника.

Интересното е, че на процедура синът на жертвата заплаща за отбраната на килърката. Ивет е още ученичка и няма лични приходи, с цел да заплаща на юриста си. Затова заплаща татко й Иво Стайков, който в тази ситуация е сред чука и наковалнята, само че явно въпреки всичко ще се опита да отърве дъщеря си от пандиза.

Ивет постоянно е посещавала баба си и постоянно й е желала пари. Актрисата в последните месеци отказвала да й дава, защото се страхувала, че ще ги даде за дрога.

Това вбесявало момичето всякога, тъй като то знаело, че баба му имала доста пари в банковата си сметка. Преди година Виолета и брачният партньор й, който умря единствено 2 месеца преди нея, са продали апартамент във Варна и по тази причина са били обезпечени финансово.

Очевидо Ивет Стайкова, подвластна на психологичните си проблеми и опиатите, постоянно е правила кавги на баба си за пари и един ден не издържава, нахвърлила й се свиреп и я умъртвила по жесток метод.

Фактът, че килърката не желае да лежи в пандиза, приказва, че не изпитва изключително възприятие за виновност, а желае да се измъкне по най-безболезнения метод. Нещо, което би трябвало да се вземе поради от съда.

Арестът на съдбовната внучка е разгласен за непрекъснат. Това обаче ще бъде оспорвано от отбраната.

Ивет наподобява като безбожник. Тя е с алена коса, което се води, че е присъщо за дамите на дявола. Освен това в обществените медии преди години се е подвизавала с прозвището „ сатанинска панда 666 ”.

Дали е обладана от демони или не, не би трябвало да е от голяма важност, тъй като един човешки живот бе преустановен по жесток метод и заслужава най-голямата суровост на закона.

Източник: Dir.bg            
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР