Внучката на президента на САЩ Джо Байдън, 28-годишната Наоми, се

...
Внучката на президента на САЩ Джо Байдън, 28-годишната Наоми, се
Коментари Харесай

Внучката на Джо Байдън се омъжи в Белия дом - снимки

Внучката на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, 28-годишната Наоми, се омъжи за 25-годишния Питър Нийл.

Малко детайлности за церемонията станаха обществено притежание. 

 Внучката на Джо Байдън се омъжи в Белия дом

Сватбата се състоя в Белия дом.

 Внучката на Джо Байдън се омъжи в Белия дом
Джо Байдън, Наоми Байдън, Питер Нил, Джил Байдън
Булката се насочи към олтара в дантелена рокля на Ralph Lauren на фона на песента „ Bitter Sweet Symphony “ на английската група „ The Verve “. Тя беше съпроводена от родителите си Хънтър Байдън и Катлийн Булет. Двойката замени своите клетви на Южната ливада, заобиколена от към 250 посетители.

След формалното подписване на брака присъстващите са били поканени на обяд в Белия дом.
Наоми е кръстена на починалата си вуйна, щерка на Байдън от първия му брак, която умира в автомобилна злополука през 1972 година Момичето приключва право в Пенсилвания. Там тя се среща с Питър, който в този момент работи в Правния център за национална сигурност към университета Джорджтаун.

Двойката живее в Белия дом. Наоми Байдън и Питър Нийл били осведомени в Ню Йорк от общ другар преди четири години и от този момент са дружно.

Заслужава да се означи, че сватбата се състоя в навечерието на рождения ден на американския президент, който на 20 ноември навърши 80 години. Някои интернет консуматори считат, че сватбата на Наоми е съвпаднала с годишнината на Джо Байдън, защото той е желал да отклони вниманието от възрастта си.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР