Внучка на президента на САЩ Джо Байдън ще сключи брак

...
Внучка на президента на САЩ Джо Байдън ще сключи брак
Коментари Харесай

Внучка на Байдън ще сключи брак в Белия дом

Внучка на президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще подписа брак в Белия дом, заяви АП.

Наоми Байдън ще се омъжи за Питър Нийл в събота, съобщи Българска телеграфна агенция.

Това ще бъде 19-ата женитба в историята на Белия дом. Според Историческата асоциация към американското президентство обаче за първи път булката е внучка на президента. Това ще е и първата женитба на Южната ливада на Белия дом.

Обща другарка срещнала 28-годишната Наоми Байдън и 25-годишния Нийл преди към четири години в Ню Йорк и от този момент те са дружно. Внучката на американския президент е щерка на сина му Хънтър Байдън. Нийл е приключил неотдавна юридическия факултет на Университета на Пенсилвания. Двамата живеят във Вашингтон.

Девет от 18-те документирани сватби в Белия дом са на президентски дъщери. Последната е на дъщерята на Ричард Никсън, Триша, през 1971 година. Племенници, наследник и братя и сестри на първите дами също са сключвали брак в фамозната постройка. Един от президентите, Гроувър Кливланд, се е оженил в Белия дом по време на мандата си.

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън съобщи, че се вълнува да види по какъв начин нейна внучка " възнамерява сватбата си, по какъв начин прави своя избор, по какъв начин се трансформира, разбирате ли, в независима персона, а тя е толкоз красива ". " Така че нямам самообладание всички вие да я видите като младоженка ", добави неотдавна баба ѝ в токшоуто на певицата Кели Кларксън.

Стюарт Макларън, президент на Историческата асоциация към Белия дом, съобщи, че специфичните мотиви в американското президентство не се не помнят бързо. " Ако имате привилегията да отпразнувате там празник или специфичен мотив в живота си, като женитба, това е доста запаметяващо се събитие ", акцентира той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР