Внимание фенове на мотоциклетите: през април 2024 г. марките Aprilia

...
Внимание фенове на мотоциклетите: през април 2024 г. марките Aprilia
Коментари Харесай

Покарайте в тест драйв Aprilia и Moto Guzzi

Внимание почитатели на мотоциклетите: през април 2024 година марките Aprilia и Moto Guzzi оферират извънредни тестови карания с новия Aprilia RS 457, както и с Moto Guzzi Stelvio и мотоциклети от новата серия V85.

Най-голямата звезда в дните на Aprilia е най-новото попълнение към суперспортното RS семейство - елементарен за ръководство, новият Aprilia RS 457 пробива в сегмента на дребните спортни мотоциклети, които могат да се ръководят с шофьорска брошура A2. Той предлага композиция от лекост, мощ и лесна работа с най-хубавото съответствие мощност/тегло в своя клас. Истински състезателен модел в чист RS жанр, този мотоциклет се трансформира в новата софтуерна и стилистична насочна точка за младите мотоциклетисти, разполагаем за 7199 евро.

Базираната в Ноале компания предлага и доста други извънредни промоции за Aprilia Tuareg през целия април - разполагаем в три нови привличащи окото цвята за 2024 година - прочувственият Dakar Podium, Atreides Black и Canyon Sand - двуцилиндровият авантюристичен мотоциклет, победител в Africa Eco Race, може да бъде закупен с преимущество за клиента от 750 евро.

За RS 660 и Tuono 660 също се оферират изгоди за клиентите до 750 евро и многообразие от налични финансови решения с услугите DreamRide. Серията 125 (RS, Tuono, RS и SX) се предлага с преимущество за клиента до 250 евро. Има и изгода за клиентите до 1500 евро за моделите V4.

Moto Guzzi Days 2024 стартира с тестови карания на новия Moto Guzzi Stelvio. Моделът на марката с орела за шосейно и офроуд каране, създаден въз основата на най-модерната техническа база на Moto Guzzi, предлага водеща продуктивност с помощта на своя стилен V2 мотор, както и новаторски технологии, предопределени да усилят оптимално удоволствието от карането и сигурността.

През април 2024 година DreamRide Now е решение за финансиране с вноски, започващи от 139 евро на месец. Новият Moto Guzzi Stelvio се предлага на цена от 16 499 евро, до момента в който версията с новаторската платформа PFF Rider Assistance Solution може да бъде закупена на цена от 17 299 евро.

Моделите от новата серия V85 също са в светлината на прожекторите: туристическият ендуро мотоциклет от Moto Guzzi е разполагаем за тестови карания във версиите V85 Strada, V85 TT и V85 TT Travel. През целия месец април клиентите могат да се възползват от извънредни преимущества за клиенти до 1000 евро, както и от атрактивни финансови решения за V100 Mandello Roadster и серията V7.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР