Внесохме вчера два проекта за решение: с единичния предлагаме парламентът

...
Внесохме вчера два проекта за решение: с единичния предлагаме парламентът
Коментари Харесай

БСП иска парламентът да одобрява всяко решение на кабинета за военна помощ за Украйна.

" Внесохме през вчерашния ден два плана за решение: с единичния предлагаме Народното събрание да утвърждава всяко решение на Министерски съвет за военна помощ за Украйна. Всичко, което министерството на защитата и на вътрешните работи почиства от складовете си да има явен график по кое време всичко ще бъде възобновено ", уточни ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя разяснява и предлагането да предоставим на Украйна остаряла бронирана техника от Министерство на вътрешните работи като съобщи, че " не можем да оставим хората да се осведомят от депутати ".

" Времето потвърди, че определянето на обединението като коалиция на войната е вярно. Всеки ден ни приближават до войната. Зад опаковката на евроатлантизма стои паралелната страна, която се прегрупира. Борисов направи корупцията законна държавна политика. Той дружно с ПП-ДБ овладяват органите, които би трябвало да санкционират тази корупция. Борисов в типичния му ала-бала лъже. Имунитетът му стои на бюрото на Росен Желязков ", уточни Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР