Внасяме вот на недоверие, защото министърът на здравеопазването имаше достатъчно

...
Внасяме вот на недоверие, защото министърът на здравеопазването имаше достатъчно
Коментари Харесай

Христо Проданов: Търговският закон не е съвместим с Хипократовата клетва

Внасяме избор на съмнение, тъй като министърът на опазването на здравето имаше задоволително време и заем на доверие. Кирил Ананиев, сподели, че му е нужно време за нов модел на опазването на здравето, само че това не е нищо ново, остарелият модел с повече пари. Това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”, новият зам.-председател на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание, Христо Проданов.

„ Здравната каса по закон няма право на облага, до момента в който на застрахователните компании това им е задачата. Ние взимаме от бедните българи и пълним гушите на застрахователите. Ние сме "за " промяна на модела на ръководство. Най-малкото комерсиалният закон не е съчетаем с Хипократовата клетва, те би трябвало да се занимават с лекуване, а не с търговия на клиенти. Докторите за жалост са тъкмо такива “, означи той.

„ Конкретно аз в никакъв случай не съм си комуникирал със смс-и със властта. Нямам доказателства и не мога да кажа дали някой от партията го е правил. Имаше диалог в партията и Корнелия Нинова сподели, че не е задоволително. Ако известията са били по работа за общинските им каузи да вземем за пример - няма нищо неприятно, само че в случай че е за персонални услуги не би трябвало да се случва “, безапелационен беше Проданов.

„ Не яхваме и митинга на майките, ние сме там да ги изслушваме “, акцентира новият зам.-председател на групата на Българска социалистическа партия.

„ С ГЕРБ няма по какъв начин да има коалиция, тъй като това е да излъжеш един милион българи. Имаме големи кардинални разлики и в случай че създадем това, ще е пагубно за Българска социалистическа партия. Ние предлагаме напълно разнообразни неща за опазване на здравето и обучение. С такава коалиция като в този момент, не следва нищо положително за страната ни. Важно е по наболели политически въпроси да има съгласие - всичко друго може да го намерите в ръководещите “, съобщи Христо Проданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР